Fetita mea are 10 ani si face afte la limba intr-o forma f grava

15-10-2014
Mihaela Butac
Nu este medic/terapeut
Mihaela Butac
Buna ziua!!!
Am o fetita de 10 ani si de cateva luni ma lupt pentru o problema f grava si anume-afte intr-o forma f grava la limba!! Apare una, iar apoi immediat alte3-4 !! Sant albe, cateodata am impresia ca sant ca niste negi, Mari, f, f dureroase!! Problema cea mai grava este ca trec f Greu, , iar cand a scapat de ele apar immediat altele!!! A slabit f mult pt ca nu poate sa mana ce, si nu mai stiu cum sa o ajut sa scape de acest chin!!!!Problema ei este ca ii apar foarte frecvent, la o saptamana, Doua, iar apar!!!!
Noi in present locuim in Londra, am fost si aici la doctor, I-au facut analizele, dar ei nu ii gasesc nici o cauza pt ca analizele au iesit toate f bune!!!!
Deci cu doctorii de aici nu fac nimic!!!
Va rog daca ma puteti ajuta cum sa previn sa nu mai apara aceste afte, poate un regim alimentar, suggest ii, orice!!! Multumesc din suflet!!!!
6 comentarii
0
15-10-2014, ora 22:25
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
MIHAELA eu fac chimioterapie si doctora mia explicat ca sar putea din cauza tratamentului sa imi apara afte pe limba si atunci pot face : sa rad mar si sal las la ohidat inainte de al manca si acest remediu va rezolva problema pt ea apare din stomac si aceste mere ohidate vor rezolva pe tot traseul, eu nu am avut nevoie pana acum, si ar mai exista glicerina boraxata care se foloseste la bebelusi SPER SA TE AJUTE.
0
16-10-2014, ora 09:53
Mihaela Butac
Nu este medic/terapeut
Mihaela Butac
Multumesc frumos!! Am sa tin cont de sfatul d- voastra!!!!
0
16-10-2014, ora 18:25
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Cauza este excesul de acid din stomac din cauza alimentatiei bogate in carne, grasimi, prajeli, otet, zahar ! Deci nu doar merele rase CU BISCUITI (pt a absorbi aciditatea) sunt bune ci o dieta care sa contina cat mai multe vegetale si cat se poate in stare cruda, ca salate !

Pentru tratamentul local ii cumparati solutie contra aftelor din farmacie si in plus sa clateasca gura indelung dimineata si seara cu ceai de galbenele in care dizolvati o lingurita sau doua de bicarbonat !
Ceaiul de galbenele este foarte bun de baut chiar in loc de apa cateva zile !
0
16-10-2014, ora 20:57
Dr. Baciu Damian
Pediatrie, Brasov
Dr. Baciu Damian
Din ceea ce descrieti este posibil sa fie o candidoza bucala.Methylene blue 1% pentru badijonaj bucal de 2-3 ori/zi si inca 10 zile dupa disparitia leziunilor(poate inghiti pe o bucatica de zahar cubic 3-4 picaturi, de 2-3 ori/zi, pentru ca ceea ce este in gura poate exista si pe intreg tractusul digestiv; urina colorata in verde este siguranta ca doza inghitita este buna); Nurofenul in daza de: 30 x nr. de kg al fetitei, impartit la 3, este nr.de miligrame de nurofen dat de 3 ori/zi pentru a-i alina durerea la alimentatie iar dupa masa clateste gura cu o solutie de bicarbonat de bucatarie: 1 varf de cutit dizolvat in atata apa cat intra intr-un paharel de tzuica.Deasemenea puteti gasi in farmacie solutie de Nystatin si in prospect aveti instructiunile de folosire. Dupa vindecarea episodului igiena dentara trebuie riguros pastrata(periuta si pasta de dinti)si folositi apa de gura pe baza de clorhexidina.Succes!
0
16-10-2014, ora 21:26
Mihaela Butac
Nu este medic/terapeut
Mihaela Butac
Va multumesc din suflet!!!!
Am sa fac tot posibilul sa facem rost de toate medicamentele si solutiile date si sa incerc am sa ii aplic am tratamentul dat de d-voastra!!!
Multumesc inca o data!!!!
0
16-10-2014, ora 22:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Sa inghita 2-3 cuburi de zahar stimate D-le Doctor ??

Nu-i dati zahar doamna sub nici o forma (cu zahar se hraneste candida) ci o ceascuta de ceai de galbenele in care puneti un varf de lingurita sau o lingurita rasa de bicarbonat pe care ii dati sa o BEA ! Sau sa bea din solutia aceea cu care v-am spus sa se clateasca dupa fiecare masa dar mai ales seara inainte culcare, dupa care faceti badijonajul local !

P.S. Puteti pune picaturile de care spune D-l Doctor pe putina paine !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce apar aftele bucale?
  • Ce sunt aftele bucale și cum să le tratezi
  •