Female Hormone Blend, imbunatateste si mentine echilibrul hormonal feminin

20-02-2012
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Female Hormone Blend (SP-7C) este un renumit supliment alimentar american disponibil şi în România, având ca target exclusiv FEMEIA, după cum denotă şi numele său.
Formula complexă fito-homeopată conţinută de el, destinată creării şi/sau îmbunătăţirii echilibrului hormonal feminin, pune în prim plan următoarele ingrediente: 12 plante medicinale - Black Cohosh (rădăcină), Dong Quai (rădăcină), Floarea pasiunii (floare), Zmeur (frunză), Schinduf (seminţe), Lemn dulce (rădăcină), Călin (scoarţă), Muşeţel (floare), Palmier pitic (fruct), Wild Yam (rădăcină), Nuc cenuşiu (scoarţă), Kelp (plantă întreagă) + 12 componente homeopate - Florură de calciu 6x, Clorură de sodiu 6x, Siliciu 6x, Sulfat de calciu 3x, Fosfat de fier 3x, Fosfat de magneziu 3x, Clorură de potasiu 3x, Fosfat de potasiu 3x, Sulfat de potasiu 3x, Fosfat de sodiu 3x, Sulfat de sodiu 3x, Fosfat de calciu 3x.
_

Produsul creează, îmbunătăţeşte şi menţine echilibrul hormonal feminin prin:
- reglarea axei hipotalamus-hipofiză-suprarenale-tiroidă-ovare;
- modularea conversiilor hormonale testosteron-estrogen şi testosteron-dihidrotestosteron;
- stimularea sintezei hepatice a SHBG (Sex Hormone Binding Globuline - proteina de legare a hormonilor sexuali) şi reducerea biodisponibilităţii excesului de estrogeni liberi;
- reducerea rezistenţei periferice la insulină.
_

Este recomandat ca adjuvant în:
- dismenoree (dureri menstruale);
- menoragie (flux menstrual abundent);
- mastodinie (dureri de sân);
- sindromul pre şi postmenopauză;
- sindromul ovarelor polichistice;
- hiperandrogenism (nivel crescut de hormoni masculini la femeie);
- oligomenoree (menstră rară);
- amenoree (menstră absentă);
- hirsutism (pilozitate/păr în exces pe faţă, corp şi membre);
- acnee hormonală;
- seboree;
- obezitate androidă (depunerea de grăsime în special în jurul abdomenului şi a părţii superioare a corpului);
- acanthosis nigricans (plăci de culoare maro-gri la nivelul pielii gâtului şi axilei, cauzate de hiperinsulinemie sau de o dereglare tiroidiană);
- tulburări de dinamică sexuală şi infertilitate, frigiditate;
- fibrom uterin;
- mastoză fibrochistică (displazie mamară).
_

Precauţii: Administraţi-vă cu prudenţă acest supliment dacă aveţi analize hormonale normale, care demonstrează într-o oarecare măsură lipsa de necesitate a administrării acestui supliment alimentar.
Contraindicaţii: NU vă administraţi acest supliment dacă suferiţi de vreo tulburare hormonală cu componentă oncologică/cancerigenă.
_

Mod de administrare: Câte 2 capsule de 2-3 ori/zi, la masă sau conform recomandării consultantului de specialitate.
Instalarea efectului benefic poate dura până la 4-6 luni de administrare continuă!
Deşi produsul se poate cumpăra şi administra fără prescripţie şi aviz medical, ar fi indicat să consultaţi un medic fitoterapeut sau homeopat înainte de a vă administra acest supliment alimentar!
_

Dumnezeu să vă binecuvânteze şi să vă ajute, dragi useri Romedic, să utilizaţi/să uzaţi informaţiile publicate în cadrul acestui posting cu precauţie, înţelepciune, discernământ şi maxim folos terapeutic.
Toate cele bune, cu iubire creştină şi respect,
Mr. Nick
6 comentarii
0
01-11-2012, ora 11:36
loredana elena
Nu este medic/terapeut
loredana elena
Domnule Nick am luat si eu acest produs la recomandarea unui medic si vreau sa va spun ca m-am simtit foarte rau de la el, nu inteleg de ce nu se precizeaza si reactiile adverse posibile. O zi buna.
0
30-01-2013, ora 16:23
madibiank
Nu este medic/terapeut
madibiank
Salve loredana, te rog imi poti spune in ce fel te-ai simtit rau? Am inceput sa iau si eu, dar doar o pastila pe zi, pentru a combate pilozitatea si in special firele crescute in piele, durerile de sani la ciclu. Am o saptamana si ce pot spune e ca mi-a crescut ingrozitor de mult libidoul, si nu e chiar placuta senzatia. Imi e teama ca vor aparea si alte reactii adverse.
0
08-06-2013, ora 13:28
bluangel
Nu este medic/terapeut
bluangel
si eu as dori sa iau acest produs, de la Secom, la recomandarea medicului ginecolog care initial imi recomandase Vitex agnus castus si Black cohos, ambele pentru sindromul premenopauzei, depinde de afectiunea de care sufera fiecare, nu sunt reactii adverse in general de la fitoterapeutice decat daca nu respectati prospectul, nu depasiti doza si mai ales luati exact asa cum scrie la carte sau la recomnadarea medicului, la aceeasi ora si in cantitatile indicate, eu ma tratez de un an naturist si pot sa spun ca ma simt f bine, dar trebuie respectat cu strictete totul.
0
01-08-2013, ora 00:18
mariana91
Nu este medic/terapeut
mariana91
Si eu am inceput sa iau acest produs de cateva zile dar cu cat citesc mai multe despre el cu atat mi se pare mai nepotrivit pt mine. Peste tot am gasit scris ca stimuleaza secretia de estrogen..Eu am estradiolul putin marit si progesteronul 0 (in faza luteala, ziua 21 c.m.). Am amenoree de 2 luni de zile nu mai am c.m. Am mai avut aceasta problema si anul trecut pt care am luat duphaston. Eu am si sindromul ovarului polichistic din cauza caruia "posed" o acnee ft puternica (acum ca nu mai am c.m. e ingrozitoare) si hirsutism care dupa ce am luat duphaston s-a accentuat ft tare. Mi-am zis sa incerc si naturiste si am cumparat Female Hormon Blend dar nu scrie ca ar ajuta si in cazul deficientei de progesteron(din cauza careia nici nu am c.m..) Am luat si ceai de zmeura si tinctura cateva luni stiind ca ar fi un progesteron natural dar degeaba..Totul a inceput dupa ce am oprit diane-35..tot organismul e dat peste cap. Sa mai continui cu Female Hormone Blend sau ce alternative naturiste mai am??..
0
01-04-2014, ora 10:44
claudia01
Nu este medic/terapeut
claudia01
Am 21 de ani si nu am avut niciodata menstruatia regulata. In primii ani mi-a venit odata la 2-3 luni, am fost la analize, eco din care a rezultat ca am ovare micropolichistice si cantitatea de progesteron putin mai mare decat normal. La recomandarea medicului am inceput sa iau Diane 35 timp de aproape un an in care mi s-a reglat ciclul, mi-au trecut cosurile, o duceam bine cu ele pur si simplu m-am saturat sa iau medicamente in fiecare zi mai ales ca pot dezvolta alte complicatii in timp...
Le-am lasat iar ciclul mi-a mai venit o data si gata. Se face un an si o luna de cand nu mi-a mai venit, nu sunt insarcinata, am fost chiar luna trecuta la eco, ovarele mele sunt exact la fel, nu am chisturi sau alte chestii, nici cosuri nu mai am dar nici ciclul nu-mi vine.
Oricum, ce ma deranjeaza pe mine cel mai mult acum e problema pilozitatii. Am pufulet pe fata si par pe corp mai mult decat normal. Ma innebuneste deja ideea de decolorare si vreau sa scap de el + ca mi-e frica nu cumva in timp sa se ingroase firul.
E ok Female Hormone Blend-ul pentru asta?
0
21-02-2017, ora 21:48
arianadima
Nu este medic/terapeut
arianadima
Un produs bun, dar la unele femei nu merge, nu functioneaza.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
03-11-2023, ora 13:20
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Carbunele vieții
Carbon Elixir
Conține molecula C60 - Premiul Nobel. Superantioxidant este de 172 de ori mai puternic comparativ cu vitamina C, antiaging, protecția împotriva radicalilor liberi și radiațiilor 5G, booster imunitar, îmbunătățirea funcției creierului, accelerarea creșterii părului, îmbunătățirea performanțelor sportive, crește semnificativ rezistența generală a organismului.
Vezi detalii
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Sunt eficiente suplimentele de vitamine și minerale pentru prevenția bolilor cardiovasculare?
  • Asocieri nerecomandate de medicamente, suplimente și alimente
  • Care e legătura între multivitamine și guma de mestecat?
  • Adaptogenii
  • Suplimente dietetice - mecanisme de acțiune, indicații și efecte adverse
  • Riscul de intoxicație cu vitamine și minerale la suplimentarea pe termen lung
  • Semne că te intoxici cu suplimente
  •