Female Hormon Blend in prima luna de sarcina

25-08-2013
annaderol
Nu este medic/terapeut
annaderol
Buna ziua,

Sunt foarte speriata.Ultima menstruatie a fost pe 3 iulie. Pe 15 -16 iulie am facut sex neprotejat. Pe 8 august deoarece imi intarzia ciclul am facut un test de sarcina care a fost negativ, asa ca am inceput sa iau zilnic cate o pastila de Female Hormone Blend timp de 12 zile. Pe 19 august am avut doar cateva picaturi de sangerare 2 zile.Mi s-a parut suspect asa ca am repetat testul ieri pe 24 august si este pozitiv. Am si o usoara greata mai mereu.

Cum influenteaza tratamentul cu Female dezvoltarea copilului ? Stiu ca in primele luni de sarcina nu e voie sa iei medicamente, imi puteti spune daca acest tratament hormonal timp de 12 zilnic afecteaza atat de mult incat sa fie necesar un avort ?

Copiii trebuie sa se nasca sanatosi dar din pacate eu nu stiam ca sunt insarcinata si folosesc acest tratament deoarece am ciclu neregulat. Am 41 ani...

Va multumesc
3 comentarii
0
27-08-2013, ora 15:17
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Clinica Marie Stopes Romania
Buna ziua,

Din momentul in care ati continuat tratamentul pe baza de hormoni nu este recomandat sa pastrati sarcina, insa va recomandam sa consultati un medic ginecolog.

O zi excelenta!
0
27-08-2013, ora 16:52
annaderol
Nu este medic/terapeut
annaderol
Multumesc pentru raspuns.

Medicul ginecolog mi-a spus ca e din plante si nu ar afecta dar eu nu pot trece de dubiile pe care le am. Sunt si asa un organism cu diverse boli... La consult s-a confirmat sarcina de o luna deci am luat 12 zile female din saptamana a 2-a de sarcina. Dumneavoastra sunteti medic ?
0
27-08-2013, ora 23:34
bia1
Nu este medic/terapeut
bia1
din ce am citit eu in prospect medicamentul este naturist.asa ca eu una nu mi-as face mari probleme si as consulta medicul pentru o opinie pertinenta si de specialitate ( eventual as Consulta 2-3, medici pentru mai multe sfaturi).daca iti doresti bebele cu adevarat si medicii spun ca e ok pastreaza-l.mergi insa si fa analizele de rigoare, testarile si scanarile pentru Down--pentru ca dupa 35 de ani riscurile cresc--dar pune in balanta si faptul ca acesta ar putea sa fie ultima ta sansa de a avea un bebe..sanatate multa si sarcina usoara daca te hotaresti sa o duci pana la capat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul