Febra 37.2-37.5

06-01-2011
dinni
Nu este medic/terapeut
dinni
Buna ziua,

Am si eu o problema. Acum aproximativ o luna am avut o raceala si medicul a diagnosticat o pneumonie interstitiala, ma durea putin gatul, aveam febra de 37, 4 si se auzea ceva la plamani in stetoscop. Mi-a dat amoxicilina de 2 ori pe zi timp de 7 zile. Dupa ce am terminat tratamentul am continuat sa am febra seara intre 37, 2 si 37, 4.mentionez ca dimineata am febra de 36, 8.
Mi-am facut la inceputul lunii decembrie(inainte de raceala) analizele la sange si au fost in regula (doar CA putin scazut).
Dupa ce am terminat tratamentul cu antibiotice mi-am facut si radiografie la plamani, examen in gat si la urina si toate mi-au iesit in regula.

Nu stiu ce sa fac.sa refac analizele la sange?...s-ar putea sa am vreo boala la vreun organ si de aceea sa am starea asta de febra?
3 comentarii
0
05-04-2011, ora 19:12
micuvladut
Nu este medic/terapeut
micuvladut
Buna Seara! Si eu ma confrunt cu aceasta problema si nu stiu ce sa fac... dimineata am 36.6-36-7 iar pe seara creste pana la 37.1-37.2, dinni ma poti ajuta cu un sfat sau cu ce ai urmat tu? sau alte persoane daca se pricep sa ma ajute cu un sfat !!!
0
06-04-2011, ora 03:07
musaraf
Identitate neconfirmată
musaraf
Buna ziua. Temperatura dvs. este subfebrilitate (nu este in domeniul de febra, peste 38). Daca este dupa o infectie respiratorie, putem considera ca este un simptom rezidual, care o sa cedeze in timp. Sau s-ar putea ca infectia sa fie cu un microb "atipic", care ar putea fi sensibil la Claritromicina. Daca febra sau subfebrilitarea dureaza mai mult de 2 saptamani, se incadreaza in "febra de origine necunoscuta" si trebuie continuat cu investigatiile (VSH, hemoleucograma, VSH, test de tuberculoza, examen coproparazitologic, analize de ficat, evaluare de ginecologie etc. - in functie de ce se gaseste se indica si alte analize). Numai bine!
0
06-04-2011, ora 14:20
micuvladut
Nu este medic/terapeut
micuvladut
Multumesc Frumos de sfat
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce înseamnă febră mare și cum o gestionăm
  • Ce faci când febra nu cedează la tratamentul antitermic?
  • O altă cauză a febrei ar putea fi stresul
  • Febră și transpiraţii nocturne - cauze, diagnostic, tratament
  •