Fara miros.

28-02-2012
ManolescuRaluca
Nu este medic/terapeut
ManolescuRaluca
Buna seara tuturor, sunt o noua membra a acestui forum. Am 16 ani si niciodata nu am putut simti un miros. Nu pot distinge un parfum de ceva urat mirositor, nu simt aproape nimic, doar mirosul de cafea. Sunt sigura ca ceva nu este in regula. Imi poate spune cineva daca exista o boala cu asemenea simptome ? Daca da, care este numele ei? Va multumesc !
1 comentarii
0
29-02-2012, ora 10:30
Cunosc simptomele
Nu este medic/terapeut
Cunosc simptomele
Buná Raluca. Eu mi-am pierdut total mirosul la 19 ani in urma unui traumatism.Organismul compenseazá aceste lipsuri, interesant dar simt cu degetele unele mirosuri mai puternice ( ca in cazul orbilor ). Se poate trái cu acest handicap, desi nu simt mirosul gátesc f.bine vecinii imi spun de multe ori ce bine miroase la voi e durereos cateodatá (eu am simtit mirosul bebelusilor mei ) dar iti spun un lucru toate lucrururile au o rezolvare cu toate cá nu simt mirosul lucrez la o drogerie de renume si reusesc sá vand cele mai scumpe parfumuri fárá probleme.
Deoarece sustii cá simti totusi mirosul cafelei te-as sfátui sá consulti un medic specialist in acest domeniu.
Am uitat sá-ti sugerez faptul cá nu neapárat tine de domeniul ORL -ului poate fii ceva de naturá neurologicá, dar trebuie investigat acest domeniu nu este indicat sá iei aiurea dupá spusele cuiva ceva medicamentatie.Eu momentan nu tráiesc in Romania dar citesc aici printre randuri si asa vád starea jalnicá a sistemului sanitar, lumea apeleazá la ajutorul semenilor pentru interpretarea unei boli uitand faptul cá fiecare individ este altfel si fiecare boalá are 100 de variatii si simptome si o medicamentatie poate fi utulá numai dupá anumite investigatii.
Iti doresc multá sánátate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.