Extractie molar

06-07-2012
raciudaniel
Nu este medic/terapeut
raciudaniel
Buna ziua in jur de ora 10:30 am fost la o extractie de masea de minte. Problema a fost mai complicata decat am sperat eu, deoarece extractie in sine a durat undeva pe la 1h si s-a facut in cele din urma prin alveolotomie. Dupa aceea domnul doctor mi-a pus un tifon in acel loc pe care mi-a spus sa il tin in jur de o ora, mi-a prescris continuarea tratamentului (augmentin nurofen si metronidazol) si mi-a zis sa revin luni la control. Dupa 2h jumatate observ ca inca sangerez din acel loc si nu stiu daca e normal. Astept raspunsul dumneavoastra.
1 comentarii
0
11-07-2012, ora 14:01
stomatologie.moderna
Identitate neconfirmată
stomatologie.moderna
Se poate intampla sa mai sangerati cateva ore dupa extractie. Este posibil de asemenea sa nu fi chiuretat bine alveola sau sa fi ramas vreun rest de radacina sau os care sa irite locul. Daca sangerarea nu se opreste mergeti la un control a doua zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul