Extractie masea prin interventie chirurgicala

10-08-2014
Florescu Cristian
Nu este medic/terapeut
Florescu Cristian
Buna ziua, acum o saptamana am inceput o lucrare, un prim pas fiind inlaturarea a doua masele.

La recomandarea doctorului am fost de acord se la scot pe ambele in acelasi timp dar una din ele nu a reusit sa o scoata asa ca dupa o ora de chin am fost reprogramat.Am avut dureri foarte mari intre timp iar la urmatoarea programare dupa inca o ora am ajuns la concluzia ca maseaua este foarte bine sudata de os, fiind nevoie de o interventie chirurgicala.Vreau sa va spun ca dupa aceasta interventie au urmat dureri groaznice, nu am reusit nici sa dorm.

Acum astept sa ma programez pentru interventia chirurgicala, intrebarea mea fiind, voi scapa de durere, voi mai fii iara chinuit si care este procesul de videncare dupa o asemnea interventie?

Multumesc anticipat.
1 comentarii
0
15-08-2014, ora 16:21
alexandratatiana
Nu este medic/terapeut
alexandratatiana
cu siguranta durerile vor fi mult mai mici... Si eu am fost operata de doua masele de minte in acelasi timp si vreau sa spun ca nu am avut dureri decat 2 ore dar erau dureri suportabile. 3 zile nu am putut sa mananc decat pasat si multa inghetata. Probabil nu "bag mana in foc "cum se spune vei fi putin umflat la fata pe partea operata si eventual putin vanat daca se poloseste freza. Mie mi-a fost administrat un antibiotic si un antiimflamator pentru 6 zile si 3-4 zile apa de gura din 2 in doua ore. operatia dureaza foarte putin la mine in 5 minute erau scoase amandoua. acum conteaza si medicul cum lucreaza...o prietena a fost operata si ea la fel dar de alt medic si a avut dureri mari cateva zile. Si mie mi-a fost spus ca a 3-a zi doare cel mai tare dar nu am avut absolut nicio durere decat asa cum am spus si mai sus d2 ore dupa operatie.
PS nu am luat nici un analgezic !
Daca ai intrebari iti raspund. Multa sanatate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •