Expectoratie copil cu firisoare de sange

13-07-2010
andutza89
Nu este medic/terapeut
andutza89
Buna ziua,

Fetita mea de 3 ani a inceput cam de vreo 4 zile sa tuseasca productiv, fara febra, fara rosu in gat, fara alterarea starii de sanatate. Am banuit ca ar putea fi de la o inghetata. I-am dat ceaiuri calde si sirop stodal. Insa tusea s-a agravat, avea puseuri de tuse uscata in somn si dimineata tusea expectorant si foarte solicitant pentru ea. Si in cursul zile tusea deseori productiv. Ca urmare, am fost cu ea la spitalul din apropiere (suntem in concediu in tara) si medicul de garda, dupa consult, ne-a spus ca nu ar fi ceva grav, o traheobronsita si ne-a dat eurespal, ketof si sare calda pe piept.
I-am administrat pana acuma doar 1 zi acest tratament. De dimineata a tusit iar si a expectorat o sputa alba cu niste firisoare de sange.
Ar putea fi de la efortul sustinut de a tusi? Sau sa ma gandesc la ceva mai grav? M-am cam ingrijorat, fiind si departe de Bucuresti, unde locuim.
2 comentarii
0
14-07-2010, ora 06:08
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Lasa Ketof deocamdata deoparte si cumpara-i un flacon de Ospamox suspensie de 250mg/5ml.ii calculezi doza in functie de greutate, citesti prospectul...numai Ospamox si Eurespal.
0
14-07-2010, ora 16:30
andutza89
Nu este medic/terapeut
andutza89
Va multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.