Exista viata normala in urma sectionarii maduvei

05-08-2011
mony_miley2000
Nu este medic/terapeut
mony_miley2000
Fractura coloanei cervicale C5-C6 FRANCHEL A si luxatie de C2-C3 extensie pe torace ca un ham iar in cap ceva din fier. Am inteles ca intr-o zi a miscat din picioare ca o svacnire asa. Ce poate insemna asta si daca puteti sa-mi spuneti si acest diagnostic ce inseamna. Franchel A fractura completa dar vreau sa stiu daca se poate face ceva macar intr-un scaun cu rotile sa poata sta.Situatia lui este si mai grava pentru ca parintii lui sunt morti amandoi si nu are cine sa il ingrijeasca si nu are cine sa se intereseze de el sau sa stea cu el acolo. Adica este din toate punctele de vedere foarte greu pentru el.Acum este intr-o sectie de recuperare face exercitii cu personal specializat. O sa Va multumesc.
2 comentarii
0
05-08-2011, ora 20:47
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
cu mare parere de rau, situatia este extrem de grava, nimeni nu va poate spune nimic sigur, dar viata normala nu cred ca va exista.mare pacat...of..Dumnezeu sa aibe grija de voi, de el si de cei care-l vor ingriji.
0
06-08-2011, ora 08:01
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
V-am trimis mesaj privat ca urmare a mesajului dv. Il puteti deschide dand click pe optiunea "modificati profilul dvs" din stanga sus.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.