Exista posibiliatea dupa o extractie, sa ramana cicatrice pe gingie?

13-05-2013
stefan988
Nu este medic/terapeut
stefan988
in urma cu 3 ani, am suferit o extractie dentara (primul dinte dupa canin), zona s-a vindecat relativ repede dar in zona respectiva mai precis pe partea laterala a gingiei a ramas o cicatrice, o adancitura in gingie de aceeasi culoare cu gingia avand un aspect geografic avand margini bine determinate, aceasta nu sangereaza si ma afecteaza mai mult vizual. Am motive de ingrijorare?
V-a multumesc pentru raspunsuri.
1 comentarii
0
25-05-2013, ora 17:03
va
Nu este medic/terapeut
va
Aproximativ aceeasi problema o am si eu, diferentele fiind ca la mine este mult mai recenta, aproximativ 2 luni si ca a fost vb despre o carie, nu despre o extractie. In cazul meu adancitura este pe partea interioara a gingiei, si ma deranjeaza si un pic spre gat, se simte la fel ca si in cazul gingiei atunci cand ating cu limba. Am pus pe seama anesteziei toata problema, dar a trecut destul timp si cred ca pana acum s-ar fi vindecat.
Ai aflat ceva? Ai gasit rezolvarea? Eu vreau sa merg la un consult ORL, dar mai devreme de 2 saptamani nu am cum sa ajung.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Modalități de conservare a crestei alveolare în urma extracției dentare
  •