Exista incompatibilitate la nivel de flora vaginala?

30-01-2010
tob
Nu este medic/terapeut
tob
Buna ziua. Prietena mea are anumite scurgeri albe-galbui mai dense si in timpul sexului dureri si intepaturi in zona mai din spate a vaginului (cam unde loveste capul penisului). Am avut o perioada in care am fost despartiti si in care spune ca nu a mai avut simptomele. Exista vreo posibilitate sa nu ne potrivim, fiindca la un moment dat o persoana a spus ca ar putea fi vorba de o incompatibilitate. Exista acest gen de incompatibilitate? Tin sa mentionez ca ne-am facut la un moment dat analizele si nu a aparut nimic inneregula. Multumesc
8 comentarii
0
30-01-2010, ora 17:09
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
folosiţi sau nu prezervativ? prezervativul creşte cantitatea de secreţie, la fel şi contactul sexual dar nu la fel de mult
0
31-01-2010, ora 13:00
tob
Nu este medic/terapeut
tob
nu folosim... Exista posibilitatea sa fiu purtator de vreun viros care sa ii declanseze ei simptomele? Dar ciudat e ca in momentul in care nu am mai avut relatii sexuale i-au disparut si ei simtomele. De aceea am intrebat daca e posibila vreo incompatibilitate. Multumesc
0
01-02-2010, ora 11:33
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
nu am auzit să existe incompatibilitate, v-am spus oricum contactul sexual în sine provoacă creşteri ale cantităţii scurgerilor, dacă este nevoie să facă din nou un examen de secreţie pentru a identifica dacă există sau nu vreun microb
0
01-02-2010, ora 11:36
tob
Nu este medic/terapeut
tob
Acest microb poate cauza si durerea?
0
01-02-2010, ora 12:19
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Spuneti prietenei sa mearga la un medic homeopat bun care face homeopatia clasica pt. problemele pe care le are. Astfel de scurgeri au o cauza mai adanca si mai complicata pe care medicina nu o cunoaste si nici nu o poate depista sau vindeca iar tratamentele date deterioreaza in 99, 99% din cazuri starea de sananate schimband doar simptomele si des agravandu-le.
De acest lucru va puteti convinge singur in acest forum daca cititi cazuri asemanatoare la care s-au facut tratamente.
Cunosc femei care s-au vindecat de probleme asemanatoare dupa numai 2 granule homeopate, insa trebuie sa fie remediul potrivit acelei persoane si care nu il poate gasi decat un medic bun.
0
01-02-2010, ora 12:46
tob
Nu este medic/terapeut
tob
Sa mergem pe alta cale putin... Se poate ca eu sa fiu declansatorul sau cauza, dar doar atata timp cat avem relatii si in rest sa nu se intample nimic? Deoarece (ma refer la perioade mai lungi acum) cat avem relatii apar aceste simtome, dar o perioada cat noi nu am mai avut relatii ea a fost cu alta persoana si spune ca cu acea persoana nu i-au aparut aceste probleme. Poate fi de la mine problema? Sa presupunem ca eu am vreo boala sau infectie, dar ei de ce i-au disparut simptomele fara nici un tratament in momentul in care nu am mai avut relatii sexuale?
0
01-02-2010, ora 12:47
Dr. Boia Iulia Cristiana
Pediatrie, Bucureşti
Dr. Boia Iulia Cristiana
dacă există şi durere atunci cu atât mai mult există o bacterie la acest nivel. ce puteţi face: îşi face şi ea examen de secreţie vaginală, şi dvs urocultură, şi ar putea să facă şi ea urocultură (uneori infecţiile urinare au răsunet şi asupra secreţiilor, simptomelor vaginale). de asemenea şi papanicolau ar fi nevoie- arată nivelul de inflamaţie de la nivelul colului şi vă veţi face o idee asupra problemei.
singura problemă de incompatibilitate- ar putea fi a diferenţei de mărime- adică dacă dvs sunteţi mai mare decât ea- sau dacă ea a fost să zicem la începutul vieţii sexuale- dar în timp această problemă se va rezolva de la sine, vaginul un organ elastic se va adapta mărimii dvs.
0
01-02-2010, ora 22:04
carmencitabo
Nu este medic/terapeut
carmencitabo
cand merge la ginecolog sa ceara sa i se faca testul cu antigen pt chlamydia.in general aceasta bacterie da sucurgeri alb-galbui si dureri la contactul sexual (durerile sau intepaturi in zona mai din spate a vaginului sunt de fapt, dureri pelive), care au ca si cauza in general o BTS, iar la o lama simpla nu iasa...sanatate multa!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Ce este un tuseu vaginal?
  • Ce este secreția vaginală?
  • Ce este uscăciunea vaginală?
  • Secrețiile vaginale
  • Dușurile vaginale – benefice sau nu tocmai?
  • Scurgere vaginală - ce e normal și ce nu
  • Secreție vaginală infectată - gravitate în funcție de agentul patogen
  • Secreții / scurgeri genitale la femei - cauze, diagnostic, tratament
  •