Exercitii pt marirea penisului...

22-11-2009
swe3tdl0ndy5
Nu este medic/terapeut
swe3tdl0ndy5
Buna ziua.Am nevoie de o opinie.Intretin relatii sexuale cu prietenul meu fara prezervativ si am observat ca i-a aparut pe penis niste puncte rosii care dispar shi apar(nu as putea sa va zic la ce interval de timp), cateodata fiind mai proeminente cateodata mai putin.L-am intrebat ce sunt si mi-a dat o explicatie pe care mie imi este exagerat de greu sa o cred :"Iubito, nu am vrut sa iti zic, dar fac niste exercitii ptr marirea penisului si din cauza asta imi apar".El spune ca exercitiile constau in tragerea de penis si ca de fapt sunt niste vase de sange care se sparg.Numai ca ele sunt puncte rosii, nicidecum vase de sange(parerea mea).I-am aratat ca-l cred, dar totusi nu pot sa cred explicatia lui.
In speranta ca ma puteti ajuta macar cu un sfat, va multumesc anticipat.

Matei Irina
1 comentarii
0
22-11-2009, ora 23:29
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Da, există astfel de exerciţii (de "mulgere"), care "cică" dau rezultate, nu contest, nu sunt documentat în această sferă, nu fac afirmaţii fără să cunosc, dar trebuie făcute cu mare grijă, pentru că pot produce daune grave la nivelul vaselor de sânge (dacă se produc presiuni foarte mari în timpul exerciţiului), iritaţii care se pot infecta...astfel de exerciţii pot produce chiar impotenţă.

P.S. Primim o măsură suficientă fiecare dintre noi. Nu mai este nevoie de intervenţii externe, pentru că, de multe ori nemulţumitului i se ia darul...sfătuiţi-l să nu exagereze! Toate cele bune şi multă sănătate ;)


Cu deosebit de multă plăcere şi deferenţă,
Mister NICK;)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.