Examen ginecologic OK, posibil bts?

08-07-2013
coddy
Nu este medic/terapeut
coddy
Buna seara, am fost astazi la ginecolog deoarece in urma cu o saptamana am intretinut un contact sexual protejat, dar in timpul caruia s-a rupt prezervativul. Acesta a fost primul contact sexual pana la urma (semi)protejat. Dupa 7 zile am observat o modificare a secretiei vaginale, care a devenit usor galbuie. Nu am simtit mancarimi, dar cu cateva zile inainte de aceasta (la vreo 3 zile de la actul sexual) am avut niste simptome asemanatoare unei cistite (urinam mai des si aveam o usoara durere la finalul urinarii). Imediat ce am observat modificarea secretiei m-am dus la un consult ginecologic, care a coincis cu prima zi a menstruatiei. Mentionez ca in urma consultului doctorul m-a informat ca nu exista rani pe col, si ca vaginul si colul arata foarte normal. Nu m-a trimis sa fac nici o analiza (pana una-alta sunt la ciclu) si mi-a prescris doar Polygynax, 6 ovule, pe care sa le folosesc de indata ce se termina perioada sensibila.

Poate sunt un pic mai ipohondra de felul meu, dar... nu ar trebui sa fac niste analize? Am motive de ingrijorare? Sa astept pana ce termin tratamentul cu Polygynax si apoi sa merg din nou la medic daca simtomele reapar? Sunt putin debusolata. M-am gandit sa merg la ceva clinica ce realizeaza analize dupa ce termin cu Polygynax. Ce analize sa cer sa fac? Dupa cate zile de la finalul tratamentului cu Polygynax se pot face acele analize?
1 comentarii
0
08-07-2013, ora 23:11
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Parerea mea este sa asteptati sa treaca menstruatia, sa faceti testul secretiei, si apoi, in functie de acesta sa cereti tratament.
Nu uitati sa cereti reteta si pentru partener.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Top 10 sfaturi oferite de ginecolog
  • Controlul ginecologic la virgine - ce trebuie să știi
  •