Examen extemporaneu vs. examen histopatologic

09-11-2013
Livia1104
Nu este medic/terapeut
Livia1104
IN urma exciziei unei tumore mamare, rezultatul ex. extemporaneu a aratat fibroadenom. Exista posibilitatea ca examenul histopatologic sa indice o tumora maligna?
2 comentarii
0
09-11-2013, ora 20:51
Dr. Erna Stoian
Obstetrica-ginecologie, Bucuresti
Dr. Erna Stoian
Ex extemporaneu este ex histopatologica intraoperator si cu aj lui se decide conduita operatorie! Nu poate sa vaiasa altceva!
0
13-08-2014, ora 12:47
LuciaPopa
Nu este medic/terapeut
LuciaPopa
Livia, imi permit sa-ti raspund pentru ca si eu am suferit o interventie de genul acesta la spitalul Gynecoland, in care am foarte mare incredere. Din cate mi-a explicat medicul meu, dr Stoian, examenul histopatologic e de fapt o analiza de laborator a probei de biopsie, deci cu siguranta iti va spune daca tesutul care a fost examinat este canceros sau benign. Iti recomand sa mergi intr-un spital care are si laborator histoatologic, ca sa poata sa iti faca examenul in timpul operatiei de biopsie, cum mi-au facut mie la Gynecoland. Eu am avut noroc cu rezultatul benign, pentru ca am putut sa ma tratez la ei nechirurgical, prin radiofrecventa si m-am vindecat rapid. Au medici foarte bine pregatiti si cu experienta pe cazuri de cancer mamar si genital. Gasesti detalii pe site-ul lor www.gynecoland.ro
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.