Este posibil sa fiu insarcinata?

17-01-2012
Rena99
Nu este medic/terapeut
Rena99
Va salut pe toti. Am facut sex pentru prima data cu prietenul meu si am fost dezvirginata weekendul trecut. Prima penetrare a fost fara prezervativ, pentru ca asa am simtit ca intra mai usor. Dupa doua minute de contact sexual si-a pus prezervativul si am continuat asa.

El nu a mai avut vreun orgasm in ziua respectiva inainte, ci ziua trecuta pe la pranz cand ne-am jucat un pic in pat, dar fara penetrare.

Pe data de 15 trebuia sa imi vina ciclul, dar imi curge mult mai putin si este maro inchis. Lunile trecute aveam sange din abundenta pe tampon.

Este posibil sa fi ramas insarcinata? De ce imi curge asa putin si maro inchis? Asta inseamna ca mi-a venit ciclul, sau pot fi alte efecte inselatoare si de fapt sa fi ramas gravida?

Va multumesc mult pentru raspunsuri.
1 comentarii
0
17-01-2012, ora 10:03
papytzu
Nu este medic/terapeut
papytzu
stai linistita nu te mai stresa atat, atat tim cat el a ejaculat in prezervativ nu ai de ce sa pui problema unei sarcini, acum organismul tau intra in tot felu de modificari si deaia, ai rabdare ca totu va fi bine, inca un sfat pt a evita multe alte probleme pana si dupa actul sexual faceti baie, si spalati-va foarte bine organele genitale
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul