Este posibil sa fiu insarcinata?

19-03-2007
gravida?
Nu este medic/terapeut
gravida?
Ajutooorr
Am si eu o intrebare. O sa va prezint "studiul meu de caz"
Am luat timp de 4 ani anticonceptionale (Mercilon si mai apoi Yasmine). Am decis ca este momentul sa am un bebe si am hotarat sa intrerup anticonceptionalele pentru a face o pauza de cateva luni ca mai apoi sa raman insarcinata.
Am luat ulima pilula contraceptiva in data de 2 februarie si apoi mi-a venit ciclul in perioada 7-9 februarie.
Ma asteptam ca in 9 martie sa-mi vina un nou ciclu insa acest lucru nu s-a intamplat, deci mi-a intarziat aproximativ 11 zile.
Am facut 2 teste de sarcina (Barza si SureCheck) unul acum o saptamana unul vineri (Shure Check care spune ca din prima zi de conceptie detecteaza sarcina) si ambele au iesit negative.
Eu si sotul meu ne-am protejat de fiecare data numai ca o singura data a scapat prezervativul (dar nu a ejaculat in mine).
Precizez ca in februarie am luat antibiotice datorita unei pneumonii.
Este posibil sa fiu insarcinata? Sunt foarte stresata, fiindca nu pot sa tin copilasul (desi imi doresc unul foarte mult) datorita faptului ca nu am facut pauza dupa anticonceptionale, am luat antibiotice si am baut si cafea.
V-as fi recunoscatoare cu un raspuns
Multumesc anticipat
1 comentarii
0
20-03-2007, ora 00:00
GRA
Nu este medic/terapeut
GRA
Buna.Am patit si eu de doua ori asa ceva dar.Am facut pauza, primul ciclu atunci cand am oprit pastilele a fost ceva mai lung si al doilea a fost dupa 2 luni cam cand ar fi trebuit sa vina daca luam pastile.Eu zic sa nu-ti faci probleme, sa astepti sa vina si a doua luna si daca tot nu vine sa mergi la medic deoarce este o dereglare.Am patit si al doilea caz sa nu vina nici la 2 luni fara sa fiu insarcinata, si medicul mi-a prescris un medicament, nu mai retin care, a trebuit sa iau 5 zile si dupa aceea mi-a venit ciclul.Asteapta sau mergi la medic.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul