Este neutropenie ? eroare de laborator? ajutor!

02-03-2010
Delux
Nu este medic/terapeut
Delux
Am primit rezultatele de laborator la o leucograma si toate valorile scrise in procente sunt normale cu exceptia Neutrofilelor care sunt 3, 14 (in dreptul simbolului #) dupa valorile normale scrise pe buletin ar fi foarte mici...limita inferioara daca tin bine minte era la 35-40 (am piedut foaia imi cer scuze daca induc in eroare) ideea este ca in drepul valorii cu procent neutrofilele erau normale, dar in dreptul valorii cu # erau foarte scazute adica 3, 14 (conform valorii lor normale)

As dori sa aflu daca nu cumva este o greseala la unitatea de masura/valorea inferioara la neutrofile la # ...pentru ca am citit ca neutrofilele se incadreaza intre 2-7.si cum eu am 3.14 nu ar avea cum sa fie neutropenie... Mentionez ca Proteina c reactiva a fost negativa si nici o alta valoare nu e modificata pe leucograma atat procentual cat si in dreptul #. Multumesc anticipat
1 comentarii
0
03-03-2010, ora 18:27
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Limita inferioara de 35-40 la neutrofile este la exprimarea in procente. Valoarea de 3, 14 in cealalta unitate de masura [ x 1000/ microL ]este una situata in limite normale.Asa ca nu-ti fa griji.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.