Eruptii pe piele cu mancarimi

11-07-2009
dianateletin
Nu este medic/terapeut
dianateletin
Buna!!! Sunt insarcinata in 19 saptamani si duminica mi-a miscat copilul...sunt fericita! Dar in acelasi timp ingrijorata deoarece de trei zile mi-au aparut pe piele ceva bubite mici, se simt la mana foarte bine, si ma mananca destul de tare.
Am fost la medicul de fam. si mi-a zis ca s-ar putea sa fie o intoxicatie alimentara si mi-a dat calciu gluconat (sunt fiole) si mi-a zis sa beau 2/zi. Am citit pe prospect si scrie ca se fac doar intravenos si nu se administreaza la gravide...deci nu am luat. Am fost apoi la medicul ginecolog si mi-a zis ca s-ar putea sa fie de la caldura sau o ciuperca...(Dar ce fel de ciuperca"???) Mi-a dat ceva ce nu gasesc in farmacii deoarece nu se mai fabrica.
Mi-e teama sa nu afecteze copilul...
Raspundeti-mi va rog ceva, orice!!!! Am nevoie de o parere.
1 comentarii
0
11-07-2009, ora 20:19
Terapeut Niculae Nicuşor
Medicina naturista, complementara, alternativa
Terapeut Niculae Nicuşor
Buna seara!

Ma bucur pt dumneavoastra, Dumnezeu sa va daruiasca un copil minunat...
Poate fi vb atat de o intoxicatie alimentara, cat si de o intoleranta sau o sensibilitate alimentara care s-a manifestat prin aparitia acestor eruptii specifice alergiei. Nu va pot recomanda decat sa va aplicati o pelicula fina de Unguent cu galbenele, coada soricelului si tataneasa de doua ori pe zi, macar 5 zile consecutiv si sa consultati un medic dermatolog.
Aveti grija la ceea ce mancati pt ca in aceasta perioada destul de delicata a vietii dvs. puteti dezvolta foarte multe fenomene idiosincratice (intolerante).

Numai Bine si Dumnezeu sa va binecuvanteze toata familia!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul