Erectie slaba pe fond psihologic | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba pe fond psihologic

19-04-2011
marculescu
Nu este medic/terapeut
marculescu
Am 24 de ani, si am cateodata, probleme la inceputul unui act sexual in sensul ca nu pot obtine o erectie suficient de tare pt penetrare.
Asta se intampla cand partenera este una noua, sau trece prea mult timp de cand am facut sex cu o femeie pana atunci.

NU am nicio problema medicala, adica la masturbare nu am deloc probleme, doar ca atunci cand sunt pe cale sa am un act sexual cu o femeie pe care o cunosc de nu f multa vreme sunt stresat si emotionat si nu pot obtine erectie normala.

Am nevoie cred de un stimulent pt a face-o prima data intr-o noua relatie. Ceva recomandari de suplimente/medicamente pt a ma ajuta odata atunci cand este cazul? Vreau ceva fara efecte secundare dar cu efect garantat. Multumesc!
4 comentarii
0
19-04-2011, ora 11:35
Dr.Alecksei Bocra
Identitate neconfirmată
Dr.Alecksei Bocra
Buna ziua, intradevar problema dumneavoastra este una de natura psihologica, probabil aveti anumite sentimente de teama ca nu veti fi apreciat de partenera sau aveti emotii.Fiecare om are organismul diferit asa ca nu vas putea recomanda cu incredere un anumit produs, dar va sfatuiesc sa evitati produsele "Made in China".Incercati stimulentul sexual Masculan disponibil in farmacii, acesta este printre putinele produse naturale, cu multa stima Dr.Alecksei Bocra
0
19-04-2011, ora 22:51
marculescu
Nu este medic/terapeut
marculescu
Buna ziua, si multumesc pentru raspuns.

Am auzit ca X-Pill si HerbPotent sunt bune. In descrierea lor apar doar plante si se zice ca, compozitia este doar naturala. As dori un produs puternic si eficient bineinteles insa fara efecte secundare.

Masculan nu gasesc pe net, doar Masculin, dar vad ca e ca un medicament de durata in a trata disfunctiile.

Eu caut un stimulent care sa-l utilizez foarte rar dar care sa fie de incredere ca e eficient.

Multumesc.
0
15-04-2014, ora 13:15
Psiholog Stefan Liviu
Psihologie, PloieÅŸti
Psiholog Stefan Liviu
marculescu, ai 24 de ani! E normal ca atunci cand ai o noua partenera pentru sex sa ai anumite inhibitii. Eu cred ca ai un corp sanatos (cand te masturbezi spui ca nu intampini nici un fel de probleme), iar gandul, sau dorinta prea puternica de a-ti satisface sexual noua partenera declanseaza aceasta reactie. Eu nu m-as incumeta sa consum la aceasta varsta stimulente - pilule - pentru 'erectii puternice si de durata'.
Psiholog Liviu Stefan
0
28-09-2015, ora 17:44
Stefan.olteanu1995@yahoo.ro
Nu este medic/terapeut
Stefan.olteanu1995@yahoo.ro
Buna.Am 19 si ad probleme in a obtine o erectie.In 3 ani de zile am avut exact 4 ocazii sa penetrez cate o escorta diferita si nu am finalizat in niciun caz.de doua ori nu am putut obtine o erectie sau am terminat "inainte sa inceapa".Am reusit o data sa penetrez dar nu am finalizat(plus ca o prostituata de calitate cere mult si exista un timp limita in care sa finalizezi actul).Caut un supliment care sa aibe efect instant pentru o singura utilizare.(precizez ca "dilema"mea nu este decat de natura psihologica fizic nu am absolut nicio problema).Orice sfat este apreciat.Multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •