Erectie slaba, flux sanguin in penis scazut | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba, flux sanguin in penis scazut

20-03-2012
luci78
Nu este medic/terapeut
luci78
Buna ziua.
In urma unei tulburari sexuale de genul unei erectii slabe, am ajuns la un cabinet unde doctorul, dupa mai multe intrebari, m-a consultat cu un aparat la nivelul penisului si mi-a zis ca am un flux sanguin cam scazut pentru sangele care intra in penis, adica de 11 cmc/minut fata de 18 cat ar fi normal, si ca singele nu ar ramane tot in penis, ci ca ar scapa putin pe la nustiu ce supapa si de aceea nu pot sa am o erectie normala.Consultul l-a facut cu un aparat care se auzea exact ca la femeile gravide care fac ecografie si se aude fluxul sanguin sau inima bebelusului, si a scos un grafic din care am vazut si eu ca erau niste varfuri putin mai sus de linia marcata cu 10, si putin sub linia de baza 0.Mi-a dat 4 capsule de MaxON care trebuie sa le iau o data la 7 zile.A costat destul de mult 200 RON.
As dori sa stiu daca acele valori sunt intradevar mici si daca se poate trata cu ce mi-a dat el sau cu altceva.Sper sa nu fie un tratament care sa dureze doar cat iau acele capsule si sa dea dependenta.El a zis ca sunt facute din plante naturale si nu da dependenta.Nu gasesc nicaieri nici o informatie despre acest medicament, si nici valorile normale ale fluxului sanguin de la nivelul penisului.
Eu am 34 ani si sufar de aceasta tulburare de mai bine de 2 ani.Am mai fost la un urolog si mi-a prescris un tratament cu hormoni dar nu a avut nici un efect.
Scuze pentru aceasta postare lunga.
Va multumesc.
2 comentarii
0
20-03-2012, ora 21:33
AleCsu
Nu este medic/terapeut
AleCsu
eu zic ca esti spre o ipotenta.nush sa iti spun sigur
0
26-03-2012, ora 12:46
luci78
Nu este medic/terapeut
luci78
Oare nu stie nimeni daca intradevar acele valori sunt rele si se poate trata cu ceea ce mi-a prescris cel de la clinica ON, ori cu altceva.Oricum din ceea ce am mai citit, imi dau seama ca cei de la clinica ON vor doar sa i-si vanda produsele la niste preturi enorm de mari.Sunt sigur ca nu numai asa se vindeca o disfunctie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •