Entorsa glezna

18-10-2015
midsection
Nu este medic/terapeut
midsection
Buna ziua!
Acum ceva timp am fost la baschet si am calcat stramb.Am fost la medic si mi a zis ca am o entorsa si ca trebuie sa pun o atela ghipsata timp de 10 zile.

Atunci cand am calcat stramb mi s a umflat glezna si putin din laba piciorului pe partea cu umflatura de la glezna.
Ieri mi am dat ghipsul jos deoarece am termiant zilele in care trebuia sa il port.Acum mai am glezna putin umflata, dar fara a simiti vreo durere in acea zona si pot sa o misc fara a ma mai durea dar la umflatura de la laba piciorului inca nu mi a trecut si doare cand apas.
Ideea e ca daca ma las cu toata greutatea pe picior, glezna nu ma doare absolut deloc insa ma doare laba piciorului, acolo unde e cat de cat umflat.
Mi se pare putin ciudat ca durerea de la glezna sa dispara definitiv dar sa ma doara laba piciorului.
Am observat ca daca ma incalt in adidasi pot sa merg dar fara a putea face o miscare completa, simtind o mica durere acolo unde e umflat la laba piciorului insa daca incerc sa merg fara adidasi ma doare destul de rau acolo.
As dori sa intreb daca este ceva rau in a purta acum o glezniera.Am incercat sa pun o glezniera si simt piciorul mai bine sa zic asa, insa doresc sa stiu daca este indicat.
Multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul