Emotii mult prea mari!

18-07-2011
loco2011
Nu este medic/terapeut
loco2011
Buna am 17 si sunt o persoana mai sensibila.Probela este urmatoare de 1 an am fost adus la echipa mare de fotbal si in timpul jocului am niste emotii foarte mari, sa nu gresesc.si tocmai asa se intampla :( La echipa de juniori nu aveam nici o problema cu emotiile in timpul jocului. Ce as putea sa fac sa scam de aceste emotii din timpul jocului am.. nevoie de ajutor pentru ca cei de la echipa mare sau cam saturat sa tot gafez intr-una.si e posibil sa ma excluda din lotul echipei mari!!!! NU inteleg la antrenamente sunt cel mai bun si la meciurile de juniori nu aveam probleme cu emotiile :(( ACESTE EMOTII IMI DISTRUG CARIERA SI VREAU NEAPARAT SA SCAP DE ELE :(( Vas Multumi din suflet daca ma puteti ajuta !!!!!!!
Multumesc
6 comentarii
0
19-07-2011, ora 15:06
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Un inceput ar fi sa iti aduci aminte de felul in care gandeai despre performanta ta de la juniori, felul in care interactionai cu colegii, cu antrenorul si cu publicul, si cum difera de ce faci acum in echipa mare.
0
29-07-2011, ora 09:20
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Psihoterapeut Doina Grasu
Draga Loco2011,

Imi pare rau ca te confrunti cu aceste stari si emotii atat de mari. Din descrierea ta inteleg ca problema cu care te confrunti este una de anxietate de performanta. Cu alte cuvinte o ingrijorare excesiva cu privire la performantele tale sportive. In primul rand te felicit pentru ceea ce faci si rezultatele de la antrenamente si de pana acum. Insa, pentru a scapa de problema ta este nevoie sa apelezi la un psiholog specializat. Prin cateva sedinte de consiliere psihologica vei intelege care sunt cauzele acestor emotii si ce sa faci pentru a le putea controla. Vei putea sa iti intaresti increderea in tine si in ceea ce faci. Cu cat faci acest lucru mai repede, cu atat vei scapa de aceste emotii mai repede, mai ales ca iti afecteaza viata si cariera.

Multa incredere in fortele proprii iti doresc!

Cu multa caldura,
Psiholog Doina Grasu
0
17-08-2011, ora 19:37
amorus
Nu este medic/terapeut
amorus
buna ziua, am si eu o problema (sau chiar mai multe) am nascut cu 3 ani in urma, sarcina a decurs fara probleme dar dupa ce am nascut, din cauza noptilor nedormite am inceput sa am probleme emotionale.Am fost foarte stresata din cauza schimbarilor petrechute la acel moment, am ajuns ca si la moment sa am insomnii, sa am o oboseala si o somnolenta inexplicabila, am si niste schimbari de dispozitie care ma aduc la plins.si daca nu fac asta simt ca ma sufoc.In plus la asta imi cade parul exagerat de mult, am probleme si cu o exema care ma chinuie de ceva timp si nu pot scapa de ea.Am facut analizele la hormoni si totul e ok.Si daca inainte aveam un organizm puternic si nu stiam de nici o boala..am ajuns la 26 ani cu parul sur(ce a mai ramas din el) si cu o multime de probleme de sanatateSpuneti va rog ce sa fac si la ce medic sa ma adresez..neurolog, dermatolog?Nu am idee de unde sa incep..ajutor!!!!!!!!
0
17-08-2011, ora 22:29
Psiholog Popa Anca
Psihologie, Bucuresti
Psiholog Popa Anca
Probabil ca ai suferit de o depresie post-partum care nu s-a rezolvat pana in prezent. Te sfatuiesc sa nu mai astepti si sa te duci la niste sedinde te psihoterapie.
0
18-08-2011, ora 19:39
amorus
Nu este medic/terapeut
amorus
va multumesc mult pentru sfat, am sa consult un psihoterapeut.
0
18-08-2011, ora 19:44
amorus
Nu este medic/terapeut
amorus
Am vrut sa mai cer un sfat, credeti ca aceste sedinte vor rezolva oarecum problema mea cu cadera parului?Sau paralel sa iau si revalid(mi-a fost recomandat de endocrinolog).dar in privinta exzemei ?am inteles ca tot e pe fon nervos, sau sa consult si un dermatolog?va multumesc anticipat...
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: