El nu este atat de dornic ca si mine

15-01-2010
ioanadea
Nu este medic/terapeut
ioanadea
Am o relatie de aproximativ 5 ani cu un baiat de varsta apropiata de a mea: eu 22 ani, el 23 ani. Primii 3 ani ai relatiei noastre au fost perfecti, ulterior relatia noastra a devenit una obisnuita. El este o fire introvertita, nu comunica foarte mult si nici nu isi exteriorizeaza sentimentele. Viata noastra sexuala a inceput dupa primele 6 luni de relatie, niciunul dintre noi nu mai era virgin insa acest lucru nu ne-a deranjat, am invatat sa ne cunoastem trupul si placerile descoperindu-ne singuri. Dupa cei 3 ani frumosi de relatie, au inceput problemele si intrebarile mele. Nu ma mai dorea cum o facea inainte, era obosit mai tot timpul, daca incercam ceva devenea nervos si ma respingea la nesfarsit. Mentionez de asemenea ca desi suntem din aceasi localitate, eu lucrez in bucuresti de mai bine de 2 ani, fapt ce ne impiedica sa ne vedem zilnic ci doar la sfarsit de saptamana. Insa consider ca acest lucru ar trebui sa-l faca si mai mult sa ma doreasca si sa-mi simta lipsa, insa exista weekend-uri cand nu facem deloc sex, sau daca facem totul se rezuma la o partida de aproximativ 10 sau 15 minute si asta e tot, dupa care il ia somnul! As minti sa spun ca nu a incercat si nu si-a dat silinta sa faca ceva in acest sens, chiar a facut, am incercat sa o facem de mai multe ori, insa la al doilea act sexual i se scoala mai greu iar la al treilea stau si o ora intreaga sa-l stimulez si nu reusesc. Nu sunt disperata dupa sex, dar imi iubesc partenerul si il doresc foarte mult si stiu ca nici lui nu-i place situatia insa datorita faptului ca nu se exteriorizeaza refuza sa discute cu mine despre acest aspect. In timpul actului sexual ma intreaba des daca imi place ce face, daca vreau sa stau intr-o anumita pozitie ca sa ma simt mai bine, insa ejaculeaza foarte foarte repede in aproximativ 3 minute maxim 5 minute. De asemenea nu este dornic tot timpul dand vina pe oboseala sau imi spune crudul adevar ca nu are chef! Ma doare acest lucru pentru ca simt ca nu ma mai doreste si nu-mi doresc sa cada prada in bratele altei femei. Anul trecut am fost 3 luni despartiti din motive total diferite de cele pentru care va scriu, insa ne vedeam si de fiecare data cand ne intalneam avea parte de cele mai frumoase partide de sex pe care le-am avut in viata mea, parca era altul. Din decembrie suntem din nou impreuna, am facut sarbatorile impreuna, am stat 24 din 24 doar noi doi si nu am facut sex deloc, cu o singura mentiune, aceea ca eu nu i-am mai dat nimic de inteles, am asteptat de la el si de la el nu a venit. Am inceput serviciul, am venit in Bucuresti si saptamana trecuta a fost prima data cand am facut sex cu el dupa aproximativ o luna. In final va rog sa-mi spuneti daca exista o solutie pentru problema mea! Solicit raspuns de la un specialist in ceea ce priveste timpul in care partenerul meu ejaculeaza daca este normal sau daca nu este, ce pot face pentru a nu mai exista aceasta problema precum si referitor la lispa dorintei sexuale.
1 comentarii
0
15-01-2010, ora 15:19
p_andra
Nu este medic/terapeut
p_andra
Am si eu o relatie de 3 ani, cu un barbat pe care il cunosc de 9 ani, am fost inainte de relatie cei mai buni prieteni. eu am 22, el 27. Tu esti fericita caci la voi pasiunea a durat 3 ani :) la mine a disparut dupa un an. Si avem aceeasi problema. Eu am chef, el nu are. nu ne vedem chiar 24 din 24, el are ture la munca de 24 de ore, eu sunt toata ziua la facultate, insa imi fac timp sa fac mancare de 2 ori pe sapt, sa spal hainele, sa fac curat, sa am grija de mine ( sa imi fac unghiile, epilez, aranjez parul), sa invat pt facultate (sunt studenta la medicina, deci.. e mult de invatat). si totusi, orice as face, nu e bine. La inceput ma ajuta mai mult, acum... Cand vin de la facultate il mai gasesc si baut, si evident ca nu poti discuta cu el. Asa este dupa ceva vreme banuiesc. Am incercat sa plec in vacante si sa il las singur cate o sapt, sau sa il trimit pe el acasa (el s-a mutat din orasul natal ca sa stea cu mine) cate o saptamana ca sa stea cu fratii lui, sa se distreze, etc. si tot nu merge. Ma imbrac in lenjerie intima sexi, ma aranjez, ii fac si masaj.. si abia atunci ii vine cheful, insa il tine 5-10 min si gata. Problema la prietenul tau, cu faptul ca ejaculeaza repede, e si pt ca nu afce sex regulat... la 2 zile... ceva de genul. Eu insa daca vreau si a doua partida. raman cu vrutul... am ajuns sa il si insel, pt ca pur si simlu nu ma mai simt dorita. si chiar simt nevoia sa il parasesc, caci simt ca ma injosesc si simt ca mi se termina toata energia din cauza lui. dar totusi continui.. banuiesc ca asa devine relatia pana la urma... asta e rutina. e normal ca la inceput sa fie pasiune... dar acum de ce ar mai fi? deja ei ne cunosc toate detaliile, nu mai au ceva nou de descoperit... cel putin asa imi spune prietenul meu... in fine.. daca mai vrei sa vbim... -. O zi buna :)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici