Ejaculare retrograda?

15-01-2014
fonaitelca
Nu este medic/terapeut
fonaitelca
Buna ziua! Va rog sa ma lamuriti intr-o problema de cuplu cu care ne confruntam in acest moment. Sotul meu este ingrijorat de faptul ca in urma erectiei nu ejaculeaza nimic, urmand ca a doua zi dupa contactul sexual sa simta o durere in testicole. Am fost la un consult medical, urologic, unde, dupa examenul de urina, domnul doctor ne-a spus ca sprema se varsa in vezica. Cauza: tratamentul pe care il face pentru tensiune arteriala. Concluzia: Ne mai auzim peste 2-3 luni.
Va rog sa imi spuneti daca: Nebilet- o jumatate pastila/zi dimineata si Magnerot-2 pastile/zi; pot genera aceasta afectiune? Acesta este tratamentul pe care sotul meu il ia in urma prescrierii unui domn profesor cardiolog de la Cluj.
Daca da, ce avem de facut in continuare? Trebuie sa ne ingrijoram, se poate acutiza aceasta afectiune in timp, pot aparea alte complicatii, la nivelul prostatei?
In speranta ca voi primi un raspuns cat mai curand posibil, va multumesc anticipat, cu consideratie si deosebit respect, Marcela Bortis!
1 comentarii
0
15-01-2014, ora 18:27
adirafa
Nu este medic/terapeut
adirafa
Fonaitelca

este destul de ciudat ce I se intampla sotului...acum vreau sa va intreb cate ceva:I se intampla asta la fiecare contact sexual?la.fiecare ejaculare?daca se masturbeaza se intampla acelasi lucru??eu zic ca trebuie schimbat medicul si sa mergeti la o clinica privata si la un alt medic...ideea e sa mergeti sa rezolvati problema pentru ca poate dauna pe viitor atat in cuplu cat si pentru ideea de a face un bebe.va doresc sanatate multa si sper sa vii cu vesti bune!!!o seara buna!!!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Lipsa ejaculării
  •