Ejaculare prematura

12-04-2013
thyasker
Nu este medic/terapeut
thyasker
Buna ziua, sunt baiat si am 16 ani, dar am si eu urmatoarea problema. Cand ma masturbez ejaculez mult prea repede, o fi asta anxietatea ca intra unul dintre parinti in camera, sau mai bine zis instinctul de a termina mai repede ca sa nu ma prinda parintii? Tin sa mentionez ca am intrat in stadiu de pubertate decat la finalu verii din 2012?
Anywayz, rezist cam 1 minut(poate si mai repede) pana cand imi vine sa ejaculez, iar daca incetez cand revin uneori imi vine iar sa ejaculez cand incep, alteori ma tine asa, chestia e ca decat pe la prima ejaculare nu prea am control, la a 2-a o pot opri aproape de tot, si la prima uneori iese destul de putin. Am testat si prima ejaculare vine cam pe la 1 minut, a 2-a pe la 5, iar a 3-a, erm nu am ajuns acolo, dar trecuse de 10 minute.

LE : Vreau sa stiu acum pentru ca sa nu am probleme pe viitor, poate acum se poate rezolva problema?
3 comentarii
0
19-04-2013, ora 21:49
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
Bună, mai jos ataşez un răspuns oferit anterior pentru alte topicuri:
Dacă penisul rămâne în stare flască după ejaculare atunci vorbim despre o ejaculare precoce care implică:
Anxietatea de performanţă - există o teamă ca nu cumva lucrurile să nu se sfârşească prea repede. Fiindcă acest lucru se întâmplă în mod repetat, stresul alături de aşteptări pesimiste accelerează procesele fiziologice.
Vă recomand tehnicile pentru controlul respiraţiei (respiri mai lent), relaxarea organismului si reformularea modului de gândire (aici este nevoie în general de un psiholog).

Hipersensibilitatea şi reactivitatea crescută la nivelul penisului, este corelată cu factorii psihologici pe care i-am descris mai sus.
Există câteva exerciţii care trebuie realizate prin masturbare, vă ajută la conştientizare şi autocontrol. Practic ejacularea trebuie amânatâ cât mai mult prin stimularea penisului în regiuni diferite făceti acest lucru zilnic dar nu vă gândiţi că nu trebuie să ejaculaţi, gândiţi-vă la alte lucruri care nici măcar nu au legătură cu sexul, chiar amuzante.

Apoi este importantă şi poziţia din timpul actului sexual, anumite poziţii sunt mai puţin stimulante (femeia deasupra, misionar) care trebuie schimbate când bărbatul se simte prea solicitat.
0
20-04-2013, ora 02:32
thyasker
Nu este medic/terapeut
thyasker
Ah, am uitat sa specific, eu ma excit destule de tare(nu stiu daca este termenul corect) cand ma gadila cineva, cand eram mic urinam pe mine daca ma gadila cineva destul de tare.

Asadar, sa inteleg ca am o problema cu Hipersensibilitatea?
0
20-04-2013, ora 15:46
Psiholog Cristian Andrei Nica
Psihologie, Cluj-Napoca
Psiholog Cristian Andrei Nica
da, dar acest lucru este normal pentru varsta ta, vei invata pe parcurs cum trebuie sa te controlezi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: