Ejaculare precoce si probleme cu decalotarea.

01-02-2009
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Buna.Am 15 ani si as dori sa imi incep viata sexuala dar imi e foarte teama din cauza problemelor mele.Una dintre ele este ejacularea precoce.Precizez faptul ca inainte ma masturbam o data pe zi...7 zile pe saptamana...in ultima perioada am renuntat la masturbarea in exces.In ultimul timp ma masturbez rar...o data pe saptamana..dar am observat ca ejaculez destul de repede...3-4 minute...uneori nici atat?? Precizez ca ma gandesc foarte mult la momentul ejacularii...adica...sper sa nu ejaculez repede...poate afecta si acest lucru?? A doua problema este cu decalotarea.Pielea din zona capului e destul de stramta iar in timpul erectiei decalotez foarte greu penisul si simt o usoara durere iar penisul ia un aspect usor de clepsidra fiindca pielea e stramta. Nu vreau sa ajung la un medic...dar daca va fi nevoie..ma voi duce..sper sa ma ajutati...va rog din suflet.chiar am nevoie de ajutor...prietena mea vrea sa incepem viata sexuala dar ma tem foarte tare. Ajutati-ma cat mai urgent va rog din suflet.Multumesc anticipat!
11 comentarii
0
01-02-2009, ora 11:41
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
:) deci :
1. Prietena ta stie de problemele acestea ?
-daca nu, oricum cred ca ea e mai mica sau poate mai mare, diferenta de un an... nu cred ca va avea mari asteptari in primul rand ca nu are 20 sa fi facut sex cu 3-4 parteneri ( am dat un exp ).
2.Prietena ta e virgina?
-daca DA chiar nu ai de ce sa iti faci griji deoarece nu va sti niciodata din prima ca ceva este in neregula.
-daca NU atunci o poti lasa pe ea sa aibe grija de tn :)
3.Logic sa ai o mica usturime, deoarece ata in multe cazuri nu se rupe, decat dupa 3, 4 contacte sexuale.
4.Este mai bine sa consulti un doctor care sa iti explice mai multe lucruri, cum sa va schimba corpul tau, ce se intampla atunci.
5.Nu uita prezervativul :)
Succes
0
01-02-2009, ora 17:41
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Prietena mea nu stie cu ce probleme ma confrunt, are 16 ani si e virgina.Dar daca folosesc prezervativul...contactul sexual va fi la fel ca cel neprotejat?? ma refer la senzatii, dureri si alte cele. Poate ca e prea devreme dar ea ar vrea sa incepe viata sexuala.Sper sa reusec sa vorbesc cu ea tinand cont de sfaturile voastre. Dar in legatura cu decalotarea, pot sa imi incep viata sexuala fara nici o interventie chirugicala nu? sper ca se rezolva pe cale naturala. Si dana...nu prea am pe nimeni cu care sa discut fiindca tatal meu ia problemele in serios iar mama nu are curajul sa deschida subiectul si nici eu nu am curajul sa vorbesc deschis despre aceasta problema cu parintii mei. As dori mai mult ajutor daca se poate..o consiliere psihica...ceva online daca se poate..fiindca sunt plecat in strainatate si aici imi e greu sa merg la doctor fiindca nu cunosc limba inca. Multumesc mult pentru raspunsuri si astept si alte sfaturi.
0
01-02-2009, ora 17:48
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Dar cu ejacularea cum ramane?? Ce se va intampla daca voi face sex cu prietena mea si voi ejacula foarte repede? Si daca s-ar intampla asta...prima oara.a doua oara va fi la fel...problema va ramane sau e doar fiindca sunt virgin?.Multumesc!
0
01-02-2009, ora 18:01
Cristin4
Nu este medic/terapeut
Cristin4
Nu stiu cu ce sa incep...
1.Sexul cu prezervativ...mai unii baieti zic ca nu e la fel, deoarece nu e aceasi placere pentru ei ( baietii ), fetele nu au probleme daca partenerul lor foloseste prezervativul ( e acceasi placere )
2.La primul contact sexual, atat al tau cat si al ei, va recomand prezervativul si putin lubrefiant ( care sa il pui pe prezervativ ) deoarece face mai bine alunecarea si frecarea intre organe.
3.Iti mai recomand prezervativul deoarece nu stii cat de excitat vei fi.. si chiar daca nu crezi, poate vei ejacula in primele clipe cand esti acolo, si nu vei mai avea timp sa iesi.
4.Desi poate la primul contact vei ejacula f repede, pe parcurs nu va mai fi chiar asa.
5.Si DA exista probleme care se pot rezolva cu creme, pastile, nu trebuie sa te gandesti la chirurgie.
0
02-02-2009, ora 00:54
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Multumesc mult pentru sfaturi si raspunsuri.Cu siguranta acestea ma vor ajuta cand imi voi incepe viata sexuala.M-am gandit la o optiune. Daca mi-as incepe viata sexuala cu cineva experimentat, de ex. o dama sa folosesc o expresie mai indicata, m-ar ajuta acest lucru in relatia cu prietena sau nu? Pana acum am decis sa mai aman momentul in care imi voi incepe viata sexuala, cu siguranta voi folosi prezervativ dar as mai avea o intrebare.Daca folosesc prezervativ, ata se va rupe sau nu??. Fiindca ma deranjeaza destul de tare ata, fiindca decalotez destul de greu penisul. Multumesc anticipat!
0
02-02-2009, ora 00:58
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
Inca ceva.Sa presupunem ca am ajuns la momentul in care decid sa fac sex.Ajung la acel moment si ejaculez dupa cateva minute de penetrare. Daca fac o mica pauza si incerc dupa 5-10 min. durata actului sexual va fi mai lunga? Poate ca m-ar ajuta acest lucru ca totusi sa nu imi dezamagesc prietena fiindca poate ea se gandeste ca va fi altfel la primul contact sexual, si ca sa nu ma dezamagesc pe mine insumi fiindca vreau sa simt totusi ca partenera se simte bine si totul e ok.
0
02-02-2009, ora 17:08
florynel31
Nu este medic/terapeut
florynel31
Stai linistit, ca n-o sa-ti dezamagesti prietena.Daca si ea e la prima incercare, fii sigur ca o sa-i ajunga 2-3 minute pentru inceput. Dupa aia.mai vedeti voi!Bafta!
0
03-02-2009, ora 12:20
AlexzZzZzZz
Nu este medic/terapeut
AlexzZzZzZz
mersi mult, am reusit sa aman momentul dar...nu cu mult, va urma;)) o sa va tin la curent cu ce sa intamplat.Multumesc enorm de mult pentru sfaturi si raspunsuri.
0
21-05-2010, ora 10:32
oana1986
Nu este medic/terapeut
oana1986
Buna ziua! Am si eu o intrebare la care astept un raspuns de la un specialist.Am 24 ani, si am un prieten de aproximat 6 luni de zile.De la un timp in timpul preludiului eu nu ma ud, desi "chef" am. Il iubesc mult de asta nu vreau sa ne certam din cauza asta...Mi-a spus ca nu ma recunoaste, dar sincer nici eu nu ma recunosc pe mine. Inainte nici nu era nevoie de preludiul propriu zis...la un simplu sarut eu ma udam.Dati-mi un sfat va rog ce sa fac.Va multumesc! O zi buna! Ma gandesc ca e de la stres, dar in timp ce facem dragoste nu sunt stresata, adica nu ma gandesc la altceva
0
21-05-2010, ora 13:20
Andadanda
Nu este medic/terapeut
Andadanda
Prietenelu meu a avut aceeasi problema si a scapat cu climinax.Sunt niste pastile si se iau ca un tratament, cam 2 3 luni de zile.El e la a 3 luna si deja performantele sexuale sunt mult mai bune.
0
25-05-2010, ora 14:47
Andi007
Nu este medic/terapeut
Andi007
Toata lumea vorbeste de climinax.Anda spunemi te rog de unde pot sa-l comand?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Decalotarea penisului
  •