Ejaculare precoce, ginecomastie bilaterala

19-04-2015
Bamse911
Nu este medic/terapeut
Bamse911
Salut, am 26 de ani si sufar de EP.
am citit pe aici pe forum problemele altora si unele le regasesc si in cazul meu. dar o sa va descriu mai pe larg.
in 2013 m-am despartit de prietena mea cu care am stat 4 ani. cu ea mi-am inceput viata sexuala. nu a fost extraordinar in pat, nici ea si nici eu. nu ne-am potrivit si am decis sa ma despart de ea. ok. pe urma singur fiind am decis ca e momentul sa fac niste schimbari asa ca am inceput sa merg la sala, sa reduc tigarile si sa mananc mai sanatos. pe parcursul unui an am slabit 13 kg, de la 86 la 73 (acum am in jur de 75 de kg, inaltimea fiind 1.73). cand am trecut de problema asta am zis ca e timpul sa merg la endocrinolog pentru ca aveam sfarcurile destul de mari. am fost diagnosticat cu ginecomastie bilaterala si am urmat un tratament. pastilele ce mi le-a dat nu mai retin exact cum se numeau dar pe prospect scria ca sunt folosite si pt cancerul mamar. am urmatat tratamentul vreo 2 luni dupa care am inceput sa transpir abundent si sa ma simt rau asa ca l-am intrerupt. in timp ce faceam tratamentul am cunoscut o fata si am venit la mine. mare mirare pentru mine ca nu am putut sa o ridic deloc. nu mi se mai intamplase niciodata. s-a intamplat de vreo 3-4 ori in cele 2 luni din tot atatea ocazii. am intrerupt tratamentul si pe urma in timp am ajuns sa o pot ridica din nou. cu aceeasi fata. pentru ca a fost intelegatoarea si a crezut in mine :). durata actului sexual nu a fost niciodata deosebita, in cele mai bune cazuri era 15-20 de minute. cred ca o data a durat vreo 30 de minute. cu noua fata dureaza cam 3 minute. am avut si partide mai lungi daca am baut vin mai mult. cu fosta prietena nu am facut niciodata sex neprotejat. cu fata asta da.
de cand ma stiu primul numar dureaza undeva la 2 minute. dar de obicei al 2 lea si al 3 lea samd dureaza din ce in ce mai mult. in ultima vreme nu se mai intampla asa. si primul si al 2 lea si am ajuns pana la al 5 lea numar dureaza cam 5 minute (in cele mai bune cazuri).
o alta problema ar fi ca ma ud foarte repede. deci nu e tare si eu ma ud.
daca ne sarutam indelung se intareste si ma ud mai tare. e deranjant pentru mine desi ea a zis ca nu ii se pare nimic ciudat. in ultima vreme nu am mai facut sex cu ea deloc. aveam si inainte vise umede dar acum am avut un vis in care m-am terminat. a trebuit efectiv sa mi schimb hainele.
am fost la un medic urolog si s-a uitat pe acolo si a zis ca am doar o infectie si de acolo ma ud asa repede. am luat un antibiotic si inca urmez un tratament cu niste suplimente alimentare dar nu mi se pare sa fie nici o schimbare.
mentionez ca nici cand ma masturbez nu ma tine mai mult. si nici daca ma masturbez inainte nu dureaza.
am avut dintotdeauna o problema cu mine, ca o am mai mica. in ultima vreme constient vorbind m-am obisnuit cu ideea. poate mai am probleme in subconstient.

voi ce parere aveti?
astept cu interes raspunsurile voastre.
3 comentarii
0
20-04-2015, ora 20:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
In primul rand sa mergi la Dermatolog si sa constate daca mai ai infectia.
-*

(*modificat de admin)
0
21-04-2015, ora 14:05
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
dupa ce termini cu tratamentul infectiei poate nu strica sa incerci si cateva sesiuni de psihoterapie bamse

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
0
28-05-2015, ora 10:07
tiberiupo
Nu este medic/terapeut
tiberiupo
Ejacularea precoce e o problema intalnita frecvent. Daca e lasata netratata poate sa se agraveze si apoi tratamentul va fi unul mai costisitor.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • O nouă metodă de a evita situațiile jenante pentru bărbați
  • Produsele de îngrijire zilnică și ginecomastia (sânii) la băieți și adolescenți
  • Ce înseamnă să ejaculezi prea repede?
  •