Ejaculare prea rapida!

13-01-2010
viktor18
Nu este medic/terapeut
viktor18
Salut toti.. am si eu o intrebare daca ma poate cineva ajuta(special medici)am 19 ani 20 in martie, am inceput viata sexuala de vreo 6 luni cu prietena mea...si la inceput... nici nu prea apucam.. sa penetrez deja ejaculam, dar ma gandeam ca is la inceput si de la emotii.acum...nu prea apuc 1 minut...si prima partida...deja se "termina"din partea mea...si nici al 2lea nu tzine pre amult...de abia de la a 3a tura incep sa rezist mai mult...dar atunci...apar alte probleme mai mici cand... nu prea mai are penisul"chef"s'au daca ma opresc un pic...deja isi pierde"entuziasmul"va rog..daca stie cineva cum as putea sa prelungesc. timpul..si sa nu ejaculez asa de repede... sa spuna ce stie.multzumesc si sa fiti sanatosi!
2 comentarii
0
14-01-2010, ora 12:17
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Timpul sau homeopatia te va ajuta. Apeleaza la una din ele si nu-ti face atatea griji din cauza asta, multi trec prin asta si este normal la inceput. Cu timpul te vei putea stapani, relax si enjoy asa cum este deocamdata.
Masturbatia frecventa in pubertate duce la asa ceva cat si teama de esec inoculata de la primele incercari nereusite.
Un lucru putin stiut: potenta creste si se mentine prin abstinenta si nu prin incercari dese !
Cu cat esti mai abtinent in afara actului necesar cu atat mai repede te vindeci de aceasta slabiciune.
Cu cat incerci mai mult sau te mastrurbezi mai mult cu atat iti consumi mai mult energia vitala de care depinde potenta sexuala. Orice ejaculare duce la consumarea energiei vitale si in general dureaza o luna pt. a recupera aceastea energie care in caz contrar este preluata de la nervi si capacitatea mintala.
Nu poti avea potenta consumand bateria sexuala, la fel cum nu poti avea o baterie incarcata descarcand-o zilnic. Acelasi lucru este valabil nu numai pt. potenta cat si pt. puterea de fecundatie a spermei. Cine doreste copii trebuie sa incerce rar si nu des cum se face azi !
In ziua de azi se face si se stie totul pe dos. Cand spune doctorul ceva cel mai intelept lucru ar fi sa faceti exact pe dos, atunci sansele de a face ceva corect sunt de aproape 99 % :-)
0
15-01-2010, ora 17:52
BoBo92
Nu este medic/terapeut
BoBo92
Am trecut si eu prin asa ceva. Noaptea cu prietena mea ma tine 15-20 de minute... Nu mai suportam... Am citit pe internet si am gasit foarte multe detalii... Le-am practicat pe toate. Si azi a dat rezultat!!! M-a tzinut 2 ore !!!! Va multumesc :X
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Clinicaon
Impotența, erecția slabă și ejacularea precoce pot fi rezolvate de către medicii noștri. Am tratat mii de pacienți, iar DISCREȚIA este asigurată! Detalii aici