Eficienta postinorului

06-01-2010
nico23
Nu este medic/terapeut
nico23
in urma cu o zi am avut un contact sexual in urma caruia s-a rupt prezervativul. Pentru orice eventualitate am luat postinor la o ora dupa contactul sexual, insa cea de-a doua pilula am luat-o la 16 ore ( exact, chiar) pentru nu ca nu am reusit sa ma trezesc la ora corespunzatoare pentru cea de-a doua pilula. pe prospect scrie ca cea de-a doua pastila trebuie luata la nu mai mult de 16 ore. credeti ca postinor si-a facut efectul? exista vreo problema daca am luiat cea de-a doua pastila la interval de 16 ore? mentionez ca e prima oara cand folosesc pilula de a doua zi si nu am avut stari adverse, doar o usoara moleseala. va multumesc!
1 comentarii
0
06-01-2010, ora 23:00
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Conditia pentru ca Postinor sa isi faca efectul este ca ambele pastile sa fie luate in interiorul intervalului de 72 de ore de la contactul sexual suspect. Prin urmare, ati indeplinit aceasta conditie.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul