Eficient pentru cresterea imunitatii

22-11-2012
Dr. Nicoleta Nechita
Medicina generala, Cluj-Napoca
Dr. Nicoleta Nechita
Imunitatea reprezinta capacitatea naturala a oraganismului de a se apara impotriva imbolnavirilor.In zilele noastre, aceasta este tot mai frecvent afectata de virusuri, bacterii, medicamente, conservanti artificiali, poluare si stres.
Plantele medicinale sunt cele mai eficiente remedii cunoscute care stimuleaza functionarea sistemului imunitar.

Va recomand Complexul din plante medicinale si argila ORGANISM SĂNĂTOS, care prin compozitia sa are atat efect imunostimulator cat si efect detoxifiant (ajuta eliminarea rezidurilor metabolice, absoarbe metalele grele, protejeaza fata de radicalii liberi, curata sistemul limfatic, stimuleaza functia de detoxifiere hepatica) si contribuie la echilibrarea florei intestinale.
Compozitia sa este complexa: contine seminţe de psylium, seminţe de in, extract de Amorphophalus Konjac standardizat in 95% glucomanani, topinambur, fructe de soc, senna, argilă verde, fibre vegetale din grâu, shitake (Lentinus endodes), reishi (Ganoderma lucidum), fructe de noni.
Se ia cate 1 lingură (4 g) de 2 ori pe zi. Dacă tranzitul intestinal este lent (tendinta la constipatie) se administreaza cate 2 linguri de 3 ori pe zi. Se administreaza cu iaurt, suc de fructe sau apa, de preferinta dimineata si seara pe stomacul gol. Consumati in decurs de 30 minute de la ingerare minim 400ml de lichide. Pentru eficienţă maximă se recomandă consumul zilnic de cel puţin 2 litri de lichide. Durata unei cure este de 1-2 luni.Cura se poate repeta dupa o pauza de o luna.
Daca raciti frecvent va recomand sa faceti o cura cu Capsulele IMUNITATE (de la Fares). Prin plantele din compozitia lor (echinacea, usturoi, astragalus, ghiara mâţei si Andrographis paniculata) cresc rezistenţa organismului faţă de infecţii prin stimularea producţiei de anticorpi şi globule albe care au rolul de a distruge bacteriile. Prin proprietăţile antibacteriene şi antivirale limitează răspândirea infecţiei, reduc severitatea simptomelor, scurtează durata bolii şi ajută refacerea capacităţii de apărare a organismului în perioadele de convalescenţă.
Pentru evaluarea eficienţei aceste capsule s-au administrat timp de 1 lună (luna noiembrie) unor pacienţi cu afecţiuni respiratorii repetate, frecvente şi cu boli pulmonare cronice. S-a urmărit efectul imunostimulator în următoarele 2 luni (decembrie, ianuarie) după terminarea tratamentului. S-a constatat dispariţia episoadelor infecţioase la 50% dintre pacienţi, iar ceilalţi 50% au prezentat doar un singur episod infecţios, acesta fiind mai uşor şi de scurtă durată, şi nu a necesitat tratament antibiotic sau antiinflamator alopat.

Pentru intarirea imunitatii la copii puteti apela fie la capsule (copii peste 5-6 ani care le pot inghiti), si la comprimate masticabile (copii peste 3 ani), fie la tincturi sau siropuri (copii peste 1 an).
Astfel, puteti alege comprimatele Echinacea cu propolis, care se iau cate 3-6 pe zi, timp de o luna, sau comprimate Vitaminizant cu macese si catina, 3-6 pe zi, 1 luna, tinctura Imunitate, 10-20 picaturi de 3 ori pe zi, in ceai sau sirop Imunitate, o luna, sau siropul Imunitate, 1-3 lingurite pe zi, o luna.

Multa sanatate!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Stresul și sistemul imunitar
  • Cancerul și sistemul imunitar
  • O pastilă care imită sistemul imunitar
  • Imunostimulente de origine naturală
  • Un nou pas spre crearea unui medicament pentru tratarea rapidă și completă a alergiilor
  • Antibioticele ar putea afecta sistemul imunitar și dezvoltarea neuronilor
  • Expunerea constantă la lumină artificială ne poate afecta sănătatea
  • Mediul, mai important pentru sistemul imun decât ereditatea
  • Iată care este singurul supliment ce ar putea preveni răceala
  •