Efecte secundare klion-d

11-12-2008
ella_s_69
Nu este medic/terapeut
ella_s_69
am inceput de 3 zile tratament cu ovule desi dupa recomandarea medicului ar fi trebuit sa fac acest tratament acum cateva luni.azi inca de dimineata am inceput sa sangerez iar acum devine din ce in ce mai abundent.as vrea sa stiu care este cauza si ce ar trebui sa fac.este probabil ca sangerarea sa fie din cauza faptului ca am luat acum o saptamana postinor?va multumesc
2 comentarii
0
13-12-2008, ora 09:09
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Sangerarea nu este de la Klion, ori iti vine ciclul. ori e o dereglare de la Postinor.Daca iti vine ciclul intrerupe tratamentul cu ovule si-l reia dupa perioada de ciclu [ va trebui sa incepi o noua serie de 10 ovule]. Pe perioada terapiei cu ovule nu ai voie sa intretii relatii sexuale si nici sa consumi alcool.Numai bine!
0
19-01-2011, ora 00:50
lalasita
Nu este medic/terapeut
lalasita
Buna ziua, am inceput un tratament cu Klion la recomandarea medicului, ingrijorarea mea este urmatoarea, cand il introduc in vagin timp de 10 -15 minute am o mancarime groaznica, nu stiu daca este normal sa fie asa cat se dizolva pastiluta aceea in vagin, sau am o alergie la unul din componentele acestuia? nu vreau sa inrautatesc situatia! multumesc din suflet!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.