Efecte secundare postinor

27-02-2011
Andreea C.
Nu este medic/terapeut
Andreea C.
Am terminat menstruatia pe 16 feb si pe data de 19 feb(tin sa mentionez ca am un CM reregulat) am avut parte de un esec al metodei de protectie. La vreo 30 de ore dupa contactul sexual am luat postinor, administrat cum scrie pe prospect.Acum, la o saptamana dupa administrare am o scurgere rosie-maronie. E acea sangerare care trebuie sa apara intre menstruatii, nu? Ca citisem pe diferite forumuri ca ar fi vorba de scurgerea care anunta fixarea sarcinii.
O alta intrebare ar fi urmatoarea: tinand cont ca am un CM de 35-40 de zile, e posibil sa fi fost in perioada fertila?Si care ar fi sansele sa fiu insarcinata?
3 comentarii
0
27-02-2011, ora 16:24
Geaninaleabu
Nu este medic/terapeut
Geaninaleabu
e sangerarea de la postinooooooor. daca in loc de forumuri ati fi citit prospectul, sau ati fi intrebat un farmacist, v-ar fi spus ca dupa fiecare postinor apare acest efect secundar, la unele femei doar cateva picaturi, la altele chiar sangerari mai mari, la unele durata mica la altele durata mare etc.
0
28-02-2011, ora 17:26
Andreea C.
Nu este medic/terapeut
Andreea C.
E foarte abundenta sangerarea! Exact ca menstruatia!
0
08-03-2011, ora 13:35
bellabella
Nu este medic/terapeut
bellabella
buna
SI eu am aceeasi problema...dupa ce metoda de contraceptie a esuat, am luat un escapelle...dupa 10 zile am avut o scurgere rosie maronie timp de cateva zile, insa nu in cantitate foarte mare...este de la pastila sau poate fi de la o sarcina?.multumesc.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
La-Pediatru.ro - Centrul de informare pentru părinți
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic ce vine în sprijinul părinților cu informații complete și documentate științific despre toate aspectele îngrijirii copiilor. În plus vă oferă o listă actualizată de peste 4000 de pediatri cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți. Accesați site-ul