Edeme extrem de dureroase la picioare

24-04-2013
karsaco
Nu este medic/terapeut
karsaco
Buna ziua dle doctor,
de mai bine de jumate de an mi se umflau picioarele, insa pe parcursul noptii se desumflau.
De cca. 3 saptamani au inceput sa se umfle mai tare ca de obicei, au aparut pete rosii (care imi dau mancarimi uneori), fierbinti la nivelul incheieturiilor si labei piciorului.Abia pot sa merg sa cobor trepte, nu pot flecta laba piciorului. Niciodata n-am fost in situatia asta, pielea de pe picior e intinsa la maxim, glezna si portiunea de picior spre genunchi e tare, dura la palpare, iar simpla apasare pe laba piciorului e dureroasa.
Am 50 de ani, am astm bronsic alergic( cronic ) si din august 2012, in urma unui RMN am fost diagnosticata cu
Parkinson. Tratamentul zilnic pe care il urmez este: Seretide 2 pufuri /zi si Ventolin la nevoie, iar pt Parkinson iau Mirapexin 0, 52 mg 1 tb/zi, si Azilect 1 tb/zi. Va rog frumos, dati-mi un sfat, ce pot face?Am rezultate bune in urma investigatiilor la ficat, cardiologie, ginecologie.Intr-un raspuns catre o pacienta cu o problema identica cu a mea, ati afirmat ca in 90% din cazuri de genul asta au legatura cu rinichii.Voi merge si la urologie-mi-am facut deja programare pt luni 29.aprilie- sa imi fac investigatii, dar pt perioada imediata, imi puteti recomanda un tratament homeopat sau orice altceva ce considerati ca poate sa-mi desumfle picioarele ?
Va multumesc din suflet pentru intelegere si ajutor,
karsaco
2 comentarii
0
18-02-2014, ora 12:34
adi zopota
Nu este medic/terapeut
adi zopota
Buna ziua
Am 38 de ani si am fost diagnosticat cu glomerulonefrita membranoasa stad. 2. urmez un tratament cu ciclosporina 125mg/ de 2 ori pe zi la ore fixe.;pe langa terapia cu ciclosporina mai iau baypress 20 mg pentru a tine sub control tensiunea arteriala.Am deja aproape 8 luni de tratament (luat in urma biopsiei renale).dar valorile renale sunt in regres.creatininina urca (2.5)acidul uric la fel(8.8)urea serica(0.96) vsh(80)!!!!, colesterol 454, trigliceride 417proteinurie 11mg/24h!!!. Edemele sunt prezente.
ce ma sfatuiti sa fac?
sa continui cu CICLOSPORINA?
sau sa incerc alt tratament?

astept pareri.
VA MULTUMESC!,
0
22-02-2014, ora 23:44
MARTON
Nu este medic/terapeut
MARTON
Cel mai in masura sati raspunda la aceste intrebari este medicul tau curant. Eu in calitate de pacient cu cancer te sfatuiesc sa intrebi medicul in fata aceste lucruri pt ca din cate ai postat tu nu prea esti multumit de rezultatele tratamentului.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Edemele - de ce reținem apă?
  • Umflătură după operație (umflăturile postoperatorii)
  •