Edem cerebral

11-09-2012
DanielaMicky
Nu este medic/terapeut
DanielaMicky
Tatal meu a suferit un accident de circulatie in urma caruia a ajuns la ATI Carol Davila cu un hematom la cap si plamanii presati din cauza impactului. Problema este ca doctorii au pareri impartite iar noi nu mai stim ce sa credem. Am inteles ca starea lui este grava i-au indus coma glasgow 7 sau 27 nu am inteles bine.
De 3 zile l-au tinut pe aparate perfuzii samd insa astazi i-au facut iar o tomografie si au spus ca i-a mai aparut un hematom pe langa cel pe care il avea si ca i s-a strans si lichid la plamani ( lichid pe care il dreneaza ei ). Un medic imi spune ca s-a agravat iar altul ca este stabil si nu mai stiu ce sa cred. L-au scos de pe aparate si a inceput sa se zbata apoi l-au conectat iar.
Va rog daca puteti sa-mi spuneti si mie ce inseamna aceasta coma, cat de grav este edemul acesta si problema cu plamanii daca se poate opera sau se poate face ceva.
Mentionez ca nu are probleme cu nimic el fiind un om sanatos, semnele vitale sunt bune complicatii la rinichi, inima nu are.
As vrea sa stiu care sunt sansele de supravietuire si daca se poate face si altceva inafara de ceea ce ii fac deja( perfuzii si ventilare).

Va multumesc anticipat !
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Ați trecut printr-o operație? Ajutați alți pacienți oferind o recomandare chirurgului care v-a operat.
Accesați site-ul