Ecografie san-trimisa catre RMN?cat de grav este?

23-12-2008
Anelie
Nu este medic/terapeut
Anelie
Am citit acest topic in ultimele zile, incercand sa inteleg cat mai multe, ingrijorata fiind de rezultatul meu la o ecografie sani.
Daca ma puteti ajuta cu niste lamuriri, v-as fi atat de recunoscatoare..sunt derutata, confuza, trista..nimic din ce mi-as dori sa simt inainte de sarbatori...
Ecografie san stang a fost ok, cel drept insa nu prea, mi s-au scris urmatoarele, fara a mi se comunica mai mult sau sa mi se raspunda la prea multe intrebari:tegumente dea spect normal. tesut celular subcutanat normal reprezentat pt varsta, cu strauctura ecografica normala. Tesut fibroglandular normal reprez pt varsta cu preponderenta tesutului glandular.In cadranul supero-extrn, profund, in vecinatatea muschiului pectoral, se descopera o imagine hipoecogena, neomogena, imprecis delimitata, cu vas periferic prezent, cu mici zone hiperecogene in interior, masoara aproximativ 15/13/9 mm.Tesut grasos retromamar normal reprezentat. Musculatura subiacenta cu aspect normal. Pleura de aspect normal. Fasra adenopatii axilare, suraclavuculare sau subclaviculare"
Mi s-a recomandat sec RMN.am ramas socata, RMN-ul stiam ca se face in cazuri grave sau cand ai o istorie de cancer in familie. Am 32 de ani, casatorita, fara copii.
Cat de grav este? Ce ar trebui sa fac in continuare?
Va multumesc si astept sfatul vostru
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.