E posibil sa raman insarcinata?

13-05-2010
wonder
Nu este medic/terapeut
wonder
Buna.Imi puteti spune va rog care este probabilitatea sa raman insarcinata in conditiile in care in data de 24 aprilie am intrerupt anticonceptionalele (mentionez ca le-am luat un an si jumatate), iar in urmatoarele 2 saptamani am avut un contact sexual neprotejat dar fara ejaculare in vagin.
ultima menstruatie a avut loc in jurul datei de 13 aprilie, iar dupa intreruperea anticonceptionalelor, in 26 aprilie am avut o sangerare care a durat aproximativ 5zile.
multumesc mult
2 comentarii
0
13-05-2010, ora 22:47
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Probabilitatea de a ramanea insarcinata este mica, dar nu neglijabila, fiind cel mai probabil in interiorul intervalului cuprins intre 1 % si 5 %.
0
18-05-2010, ora 00:40
Ale25
Nu este medic/terapeut
Ale25
Buna seara! Am si eu o problema..Inca nu mi-am inceput viata sexuala, dar "m-am jucat" de mai multe ori cu prietenul meu. Actul sexual propiu-zis nu s-a produs si nici ejacularea(in niciuna din dati). Stiu din diverse surse ca exista si un lichid pre-ejaculatoor care poate contine spermatozoizi si de asemenea ca poti ramane insarcinata chiar daca nu a existat un act sexual propiu-zis, deci tu fiind virgina. Nu mi-as fi facut probleme(pt ca ma gandesc ca doar din atat este aproape imposibil sa ramai insarcinata), insa luna aceasta menstruatia mi s-a parut foarte ciudata fata de alte luni. De obicei la mine dureaza aproximativ 5 zile, cateodata cu un flux mai abundent. De data aceasta a avut o culoare mai deschisa si am observat in prima zi si niste particule alb-maronii in compozitie, a durat mai putin decat de obicei-aproape 4 zile, ultima nu stiu daca chiar ar trebui numarata, iar cantitatea a fost redusa in comparatie cu lunile trecute. In prima si a doua zi a fost ceva mai mult, dar in a treia si a patra foarte putin, abia cateva picaturi. Data la care mi-a venit a fost cea la care chiar trebuia sa vina(in aprilie a fost pe 10, iar acum pe 6-de obicei asa imi vine, intre 25 si 29 de zile de la data precedenta). In dimineata in care s-a intamplat am luat un Aulin din cauza durerilor, nu stiu daca a avut vreo influenta sau nu.. Cert e ca acum sunt cam ingrijorata. As vrea sa stiu daca este posibil sa fiu insarcinata, in asemenea conditii. In ceea ce priveste simptomele unei sarcinii nu pot spune ca la mine au fost prezente, poate doar urinarile frecvente(despre care nu stiu daca chiar acestui fapt se datoreaza, deoarece se intampla sa am dureri de ovare chiar si atunci cand nu sunt la menstruatie si ma gandesc ca poate e vorba de o raceala). In schimb am avut toate simptomele datorate menstruatiei-dureri de sani, ovare si spate care au disparut dupa aceasta, balonare, dureri de cap. Mi-ar fi de mare folos parerea unui specialist. Va multumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
10-10-2016, ora 10:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
La-Pediatru.ro
Căutați un pediatru bun?
La-Pediatru.ro este un proiect ROmedic unde găsiți cea mai completă listă de medici pediatri din România. Alegeți din peste 4000 de pediatri - cu date de contact, prezentări și recomandări de la părinți.
Cunoașteți un pediatru bun? Oferiți-i o recomandare aici! Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Diferența între sarcină și sindromul premenstrual
  •