EXTRACTII

27-11-2010
cinemaghost
Nu este medic/terapeut
cinemaghost
Buna ziua,

As dori sa imi pun aparat dentar, insa ma lovesc de problema extractiilor dentare..O doctorita mi-a spus ca cel mai probabil va trebui sa imi fie scosi 4 canini..din alta sursa am aflat ca acestia nu se extrag, fiind dinti foarte importanti. Un alt doctor mi-a sugerat ca ar trebui sa imi fac extractie la doua masele..Am intr-adevar dintii din fata incalecati, am asa-zisa "muscatura inversa" si per total, dintii mei sunt inghesuiti. Totusi, nu exista posibilitatea unui apart dentar care sa nu necesite scoaterea unor dinti care practic nu au nimic? Imi vine greu sa renunt la niste dinti buni si as vrea sa cred ca pot exista si alte solutii..

Va multumesc.
2 comentarii
0
27-11-2010, ora 08:49
Dr. Nicoleta Grosu
Stomatologie, cluj
Dr. Nicoleta Grosu
Medicul ortodont este cel care decide ce dinti trebuie extrasi. Cel mai frecvent se extrag 4 premolari (dar nu e neaparat sa fie asa si in cazul dvs).
Daca vi s-a vorbit de extractii, inseamna ca nu se poate fara. Dintii dvs sint prea mari iar maxilarele prea mici. Consultati un specialist ortodont pt lamurirea situatiei.
0
27-11-2010, ora 09:20
cinemaghost
Nu este medic/terapeut
cinemaghost
Va multumesc pentru informatii. Voi consulta un medic specialist.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Medici stomatologi, dentisti, cabinete stomatologice
Recomandă un stomatolog sau caută unul bun!
Medici-Stomatologi.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 7500 de cabinete și clinici de stomatologie din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor stomatologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. Accesați site-ul