EEG-este suficient?rog din suflet parerea unui doc neurolog

07-04-2008
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
In urma unor probleme de sanatate(ameteli, vedere si concentrare slaba, fotosensibilitate, insomnii, capacitati intelectuale slabite ) a trebuit sa efectuez pana acum 2 teste EEG, unul vara trecuta(care a iesit foarte rau) unul sapt. trecuta(care a avut un rezultat foarte bun), din cate stiu arata activitatea electrica a creierului.Din moment ce a iesit totul bine credeti ca ar mai fi cazul unor investigatii mai detaliate gen CT sau RMN.Daca ar fi fost probleme biologice la nivel cerebral ar mai fi putut iesi rezultate bune la acest test????
DECI se poate cumva sa existe vreo boala (scleroza, dementa, vreo tumoare) altceva "mascat" sau ascuns la nivelul creierului si totusi functia bio electrica sa fie in parametri corespunzatori si sa functioneze totul cum trebuie???
Precizez ca am 22 de ani, am o viata activa, sunt student, nu beau nu fumez mananc sanatos, fac sport iar in urma problemelor mai sus mentionate am efectuat testele EEG la indrumarea unui medic neurolog si bineinteles am urmat si cateva scheme de medicamente.Acest doctor desi mie mi sa parut ca ma tratat cam cu superficialitate a spus ca nu ar mai fi cazul altor analize medicale.
Astept o lamurire...Va multumesc anticipat
2 comentarii
0
17-04-2008, ora 00:00
xfile
Nu este medic/terapeut
xfile
va rog frumos ma poate lamuri si pe mine vreun specialist sau vreo persoana avizata in legatura cu subiectul postat ?????
0
09-05-2008, ora 00:00
andora
Nu este medic/terapeut
andora
EEG e neconcludent in unele boli neurologice nu ati specificat diagnosticul care vi sa pus oricum pentru linistea d-voastra este bine sa faceti un TC sau RMN sanatate
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.