ECOGRAFIA TRANSESOFARINGIANA

02-06-2011
FULU
Nu este medic/terapeut
FULU
Buna seara ma numesc Gorgiana, am 35 de ani sex feminin si sunt din Focsani. de vreo 6 ani simt niste batai neregulate uneori noduri in gat si mai nou de vreun an dureri in piept. acum trei ani am facut un EKG si doctorul cardiolog mi-a recomandat o ecografie cardiaca dupa care 0 ecocardiografie. in urma acelei analize medicul meu nu mi-a dat prea multe detalii deoarece nu a putut preciza diacnosticul doar ceva concluzii si cu recomandarea unei ecografii transesofaringiana. trebuie sa stiti ca aceasta veste m-a speriat foarte tare nestiind ce inplica acesta analiza si am refuzat sa mai merg la vreun medic. anul acesta m-am simtit din ce in ce mai rau in sensul ca trecand prin perioade mai stresante si durerile mele in piept si bataile neregulate ba chiar junghiuri in partea stanga, m-au facut sa merg din nou la medic in speranta ca nu o sa ma trimita sa fac aceasta ecografie de care i-mi este teribil de frica!!!!!!!!!!! rezultatul a fost fara ezitare acelasi EKG foarte bun dar fara aceasta ecografie nu scap trebuie s-o fac! Acum ca si medicament iau Betaloc ZOK jumatate de tableta si magnerot doua comprimate pe zi. va rog din suflet cine a facut aceasta ecografie ma poate ajuta cu un sfat eventual o incurajare. ca mor de frica ! nu stiu unde sa ma duc la ce spital in ce oras la ce medici.. sunt derutata si speriata! am citit despre anevrism ca este f periculos din ce citesc eu pe aceste analize reiese ca am un anevrism daca e asa ramane de vazut.. va multumesc anticipat! MULTA SANATATE VA DORESC!
3 comentarii
1
02-06-2011, ora 21:42
Dr. Vochescu Carmen
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Vochescu Carmen
Daca dupa efectuarea acestei ecografii, la care va urez succes, nu se pune un diagnostic clar, este posibil ca problema dvs sa fie pe sistem nervos si solutia ar fi un consult psihiatric. Dar rezolvati intai cu ecografia. Succes!
0
03-06-2011, ora 07:32
FULU
Nu este medic/terapeut
FULU
Buna dimineata Dr. Vochescu Carmen va multumesc frumos ca ati trecut cu privirea pete randurile mele scrise dar cu siguranta nu este nevoie de un consult psihiatric. nu sunt una din persoanele care refuza sa mearga la un caginet de asemenea gen, ba mai mult incurajez asfel de vizite insa la mine e vorba de o mica malformatie din nastere care pe parcus s-a deszvoltat intradevar pe sistem nervos. micile griji cotiniene uneori devin majore dar nu tragice ca sa duca la anxietate ori depresie. cu siguranta daca v-a fi nevoie o sa-mi fac o programare la un astfel de cabinet. va multumesc frumos! MULTA SANATATE!
1
06-11-2018, ora 19:59
FULU
Nu este medic/terapeut
FULU
Buna seara, revin după foarte mulți ani cu diagnosticul de DSA. Va rog frumos să ma îndrumați către un spital și un medic bun, pentru a interveni și a acoperi defectul septal Menționez ca ma simt foarte bine, dar trebuie sa rezolv aceasta problema cât mai repede sa nu fie prea târziu! Va mulțumesc anticipat și va doresc multă sănătate!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici