Dureri ureche si operatie de amigdale

05-05-2010
cristinel_14
Nu este medic/terapeut
cristinel_14
Mama mea s-a operat de 3 zile de amigdale la varsta de 52 de ani, in mod clasic. A avut o intreaga istorie de infectii purulente undeva sub amigdale asociate cu dureri de urechi, in special urechea stanga. Operatia a descurs fara probleme, nu a avut sangerari si este in a 3 -a zi de recuperare. Resimte dureri destul de mari in urechi, in special cand inghite. Precizez ca inca se alimenteaza cu creme de tot felul care le bea cu paiul. Are dureri si in gat, dar ele sunt normale, din ce am inteles pentru stagiul asta de recuperare. Nu poate inghiti altceva decat lichide din cauza urechii. Dupa ce mananca ceva, durerea ii persista in ureche cate ore dupa care cedeaza. Ea descrie durerea ca un fel de apasare/pulsatie. Medicul ei a zis ca "se gandeste" ce ar putea fi. Ne-ati putea da vreun indiciu, ce investigatii sa mai faca sa afle vreun raspuns?
2 comentarii
0
05-05-2010, ora 22:24
cristinel_14
Nu este medic/terapeut
cristinel_14
Mai adaug ca a fost consultata de 2 medici pana acum. A avut o programare ptr operatia de amigdale in Italia, dar n-a mai prins-o din cauza unei crize de piatra la rinichi si s-a intors in tara. Nici unul din acesti medici nu au gasit nimic in neregula cu urechile ei.
0
06-05-2010, ora 07:23
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
trebue sa asteptati vindecarea locului operatiei 10 -14 zile.
daca nu trec durerile de ureche.. tre sa mergeti la Stomatolog.. dupa care la Reumatologie sa investigati coloana cervicala.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: