Dureri testiculare

06-03-2012
quatre
Nu este medic/terapeut
quatre
Buna tuturor
Deci la inceput m-a durut in partea dreapta jos (sub apedice) dupa care simteam ceva incordat, au aparut dupa cateva zile ca o febra musculara la abdomenu inferior, durere la coaste si sub coaste in stanga (poate am facut eu ceva efort, nu stiu). Mi-au aparut si dureri ( si intepaturi ) in stanga jos dar rar. Dupa ce mi-a trecut durerea si acel ceva incordat in partea dreapta jos am inceput sa simt un disconfort la testicule ulterior sa inceapa sa ma doara. De ieri ma doare ca si cum m-as fi lovit in talpa de la picioru drept (din cate imi amintesc nu m-am lovit ), ah am uitat sa mentionez ca am avut si ceva dureri in piept dar nu prea mi-au dat atentie.Poate m-am racit (am iesit putin dezbracat afara ) dar tot de ieri ma simt slabit si ma doare putin capul.
Cam astea sunt simptomele mele, scuzati de gramatica dar sunt disperat nu stiu ce sa fac. Am vrut sa ma duc la un control medical dar nu lucrez, nu am platit CAS, asigurare medicala, si nu imi permit un control sau mai ales un tratament si deaceea m-am lasat timp de 2 saptamani. Daca este cineva care imi poate raspunde cam ce as putea avea, consecitnte, tratament etc. Multumesc mult
2 comentarii
0
06-03-2012, ora 16:08
quatre
Nu este medic/terapeut
quatre
Postul de mai sus a mai fost postat de catre mine pe un alt forum, este copiat. Ceea ce vreau sa adaug este ca in cele din urma m-am dus la un medic specialist (urolog) iar pana nu i-am pus banii pe masa o tinea sus si raspicat ca nu am nimic si ca toate simptomele nu au legatura. Dupa ce i-am dat banii mi-a prescris o reteta, un medicament ( Tador se numeste, 1 pe zi ) spunandu-mi ca oricum daca patesc ceva oricum nu am interneaza.Cand am dat sa ies mi-a zis ca sa stau linistit si sa nu imi fac griji ca e doar o mica infectie si sa ma intorc la el cu reteta daca nu imi trece dupa ce iau pastilele ( ca sa ii mai dau alti bani ? si tot asa pana cand? pana se agraveaza? romania ). La farmacie, fata de acolo mi-a zis sa le iau cand ma doare... wtf, atunci am realizat ca astea sunt pentru ameliorarea durerii nu si pentru tratarea ei.. ce sa fac domnilor? E bun Tadoru asta?
Tin sa mai precizez ca nu m-a controlat, analize, ecografie ceva nimic nimic, chiar daca i-am dat bani.Bataie de joc, oameni fara minte.


Am uitat sa mentionez ca mai nou simt un disconfort, o durere la apa calda atat testiculelor cat si penisului.
0
07-03-2012, ora 14:34
quatre
Nu este medic/terapeut
quatre
Poate sa raspunda cineva? Un medic urolog? daca va rog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul