Dureri sub buric, toracale si spate.

28-11-2011
blanarucristi
Nu este medic/terapeut
blanarucristi
Buna ziua, am si eu de cativa ani, niste dureri aleatorii in piept, spate, abdomen, si in ambele maini cateodata, la nivelul coatelor. Durerile nu sunt intense, sunt trecatoare, si niciodata nu se intampla in 2 puncte diferite, ci aleator, la cateva secunde, se schimba, ori intr-o parte, ori in alta.
Cel mai des punct dureros, ar fi in dreptul inimii, nu sunt intepaturi, ci dureri gen pulsatile, ca sa ma exprim asa, care radiaza si in spate si nu sunt intense.
Durerile sunt mai mult seara mai ales daca stau pe scaun, sau pe o pozitie 'cocosata' in pat, dar pot aparea oricand in clipa in care ma gandesc la ele, ca sa spun asa.
Pe langa aceste dureri am MAI NOU si niste dureri sub buric (cam pe unde vine cureaua), simetrice, ca sa zic asa, care apar mai ales cand plec (adica in weekend daca stau acasa, nu prea le am).
Mentionez ca niciuna din aceste dureri nu este intensa, sunt resimtite ca fiind dureri usoare.
Ca analize recente am facut analize de sange, unde colesterolul a fost putin marit, si la ficat o valoare la fel, putin marita, in rest toate fiind bune.
Am facut EKG, ecografie cardiaca, ecografie abdominala, analize de urina (sediment, biochimie), si radiografie fata/profil al coloanei, care toate au iesit bune, in afara coloanei unde a iesit scolioza convexa, cu mici osteofite si tasari intre vertebre. Alte analize nu am mai facut in afara de acestea. Ca tratament am facut electroterapie, recomandata pentru coloana.in rest nu mi s-a dat nimic. Ma ingrijoreaza acum durerile sub buric, care sunt cele mai intense ca sa zic asa, care se transforma si in arsuri, sau intepaturi.La urina repet, nu a iesit nimic, nu difera culoarea..totul este OK.Niciun doctor pana acum nu a dat vreun diagnostic exact, multi au zis ca nu am nimic, ca totul este psihic, pe fond anxios, insa parca simt eu ca nu este chiar asa.insa parca mi-e si rusine sa ma duc sa le zic ca a aparut o noua durere, acea sub buric.
Am uitat sa va spun ca mi se intampla destul de des sa am balonari, si iau Espumisam. Ca (virgula) constructie, am 25 ani, inaltime 1.73 si 65 kg (deci slabut). Poate ma ajuta cineva aici.
2 comentarii
0
13-01-2015, ora 10:57
gabrielut
Nu este medic/terapeut
gabrielut
Salut!

Observ ca anuntul este destul de vechi... Ai descoperit vreo cauza a durerilor intre timp?

Eu ma confrunt de cca o saptamana cu aceeasi situatie. Totul a plecat de la ridicarea unei greutati pe care am sprijinit-o repetat de abdomen. Durerile sunt simetrice, cam la un lat de palma distanta de buric si 2-3 degete sub acesta si au aparut pe rand la 2-3 zile de la ridicarea greutatii si la distanta de 1-3 zile una de alta.

Ce e drept au aparut pe fondul unei anxietati puternice (inca imi este teama sa nu am hernie... nu am facut inca nicio investigatie, dar nu am nicio deformare a abdomenului), in prima noapte m-am deranjat la stomac si m-am balonat foarte puternic.

Durerile sunt localizate cam in zona curelei si aproape ca nu se simt decat atunci cand palpez zona si sunt mai intense pe o suprafata cat buricul degetului.
0
16-06-2022, ora 23:27
Pcristi2410
Nu este medic/terapeut
Pcristi2410
Salut!
În prezent ma confrunt cu exact aceleași simptome ca ale tale, ai descoperit ulterior cauza lor? M ai putea ajuta cu vreun sfat?
Mulțumesc!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Durere de spate - ce este important să știi
  • Fizioterapia durerii de spate - proceduri posibile și eficiența lor
  • Acupresura poate ameliora durerile cronice de spate
  • A fost descoperită cauza durerilor inexplicabile de spate
  • Fizioterapia durerii de spate - cum te poate ajuta un fizioterapeut
  • Durerea de spate - când ar trebui să mergem la medic
  • Cele mai comune dureri de spate și afecțiunile care le produc
  •