Dureri spate si abdomen - partea dreapta jos

13-08-2013
Thudor27
Nu este medic/terapeut
Thudor27
Buna,

Problma mea este urmatoarea:Am 27 de ani si acum o saptamana si ceva, la mare m-a luat o durere brusca inghinala chiar langa testiculul drept cumva in sus spre partea abdominala din partea dreapta, care mai tarziu a inceput sa radieze in spate tot in partea dreapta (jos). In primele 3-4 zile de mare recunosc ca am inotat cam mult, ca ar putea fi de la inot si m-am gandit ca durerea v-a disparea de la sine dar nu s-a intamplat asa. Inainte ma simteam foarte bine.

Ce simt: Dureri care incep in spate partea dreapta jos si care radiaza in fata. Durearea vine si trece, nu e constanta dar cand incepe ma doare foarte tare. Iau diclofenac supozitoare care parca o amelioreaza. Am fost la urgente de 2 ori o data la mare si o data cand am ajuns acasa. La mare mi-au spus ca am piatra la rinichi (dupa un eco) care s-a deplasat. Acasa mi-au spus ca e din cauza inotatului si am miscat un muschi ceva. Mi-au dat o injectie si durerea a disparut. Dar dupa o zi m-a apucat iarasi. Am luat un supozitor care a ajutat unpic. Am fost la medic care mi-a facut trimitere la radiografie si analize sange (deoarece aveam stare subfebrila de 37 cu 4-3). La radiografia de bazin si cea renala nu a raparut nimic ciudat in afara de faptul ca am o curbura a coloanei (care stiu ca o am). Nu ma ustura cand urinez, nu am greturi si nu am vomat. Dar nu prea am pofta de mancare. Durerea se tot schimba prima faza parca ma doare in fata, dupa care se duce in spate. Si sunt deja apropae 8 zile de cand a inceput.

Ce poate fi? Recunosc ca sunt ipohondru si am o frica imensa de cancer si boli grave.

p.s. Am fost operat de apendicita cand eram mic. Ca sa exclud apendicul.
5 comentarii
0
13-08-2013, ora 22:43
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Cu trimitere de la medicul de familie, va prezentati la medicul urolog (Spitalul Panduri daca sunteti din Bucuresti).
El va va indruma ce analize sa faceti si se va uita peste cele pe care le-ati facut deja.
0
14-08-2013, ora 23:06
Thudor27
Nu este medic/terapeut
Thudor27
Am fost la analize, radiografie, urina si sange. Din ce am inteles, la sange au iesit bine, doar la urina au iesit niste valori mai crescute (globule rosii si albe parca) La radiografie nu au identificat nici un calcul, decat o simpla scolioza. Durerea inca persista. Nu ca in primele zile dar apare si dispare. Nu prea am pofta de mancare si am 37 cu 4 cand mi-am luat temperatura.

Sunt cam panicat. Mi-a dat un tratament cu un antibiotic Ciprinol 500 si cam atat. :((
0
14-08-2013, ora 23:12
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ramane valabil primul meu Comment.
Trebuie sa va vada un specialist (medicul urolog).
0
25-08-2013, ora 20:33
Thudor27
Nu este medic/terapeut
Thudor27
Dupa vizita la medicul urolog a rezultat ca nu am nimic la rinichi. Problema e ca noaptea daca dorm pe burta simt ca ma ia durearea in spate (tot dreapta jos) si daca merg mai mult ma doare inghinal -tot dreapta. Am observat si lipsa poftei de mancare care ma nelinisteste putin. Durearea nu mai e asa de persistenta ca la inceput dar apare - cand dorm, si cand merg. Sunt cam paranoia.
0
06-10-2013, ora 19:39
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Ati rezolvat problema ?
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.