Dureri musculare groaznice, pornesc din zona cefei catre maini...

30-07-2013
MIRIAM01
Nu este medic/terapeut
MIRIAM01
Buna ziua, de un an jumate am fost la multi medici pentru a afla un diagnostic.Problema e ca acum am primit diagnostice diferite.Dupa analize mi sa zis ca am poliartrita, vsh mare, factor reumatoid mare.La biorezonanta mi sa zis ca am spondiloza cervicala si lombosciatica.Durerile sunt groaznice, pornesc din zona cefei catre maini, cateodata numai am forta in brate, acum simt genunchi ca ma dor la orice miscare.Lucrez mult timp pe scaun si in ultimul timp am simtit arsuri in zona cefei din cauza curentului.Mi-ar fi de folos un raspuns, o parere.Va multumesc!
5 comentarii
0
30-07-2013, ora 19:55
Teodora M.
Nu este medic/terapeut
Teodora M.
Trebuie sa faci neaparat tratamentul indicat, altfel ajungi sa te anchilozezi de tot. Nu te amagi cu sollutii de compromis care iti pot lua durerile momentan.
Sanatate!
0
30-07-2013, ora 22:01
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
Poliartrita nu se diagnosticheaza prin analize, ci exclusiv prin examinare clinica directa. Bio-rezonanta nu reprezinta o metoda de diagnostic demna de a fi luata in considerare.
Nu ne-ati precizat daca ati consultat si un neurochirurg, pentru suspiciunea de sindrom compresiv vertebral (hernie de disc).
Nu ne-ati precizat nici varsta, greutate/inaltime, etc.
Asteptam raspunsuri relevante.
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg Ante-picior
0
30-07-2013, ora 22:44
MIRIAM01
Nu este medic/terapeut
MIRIAM01
Am negat mereu poliartrita desi am luat tratament, nu eram multumita doar de analize si raze care nu aratau nici un indiciu.Mereu repetam analizele dar tratamentul nu isi facea nici un efect.Am ajuns la neurochirurg in pragul disperari si sunt programata pt RMN, peste cateva zile.Am 32 de ani, 67kg si 1.70inaltime.Va multumesc pt sfat si sunt de acord cu dumneavoastra.Am vrut sa cer o parere si iata ca mi sa confirmat ca nu am facut investigatii corecte.
0
09-09-2013, ora 15:30
MIRIAM01
Nu este medic/terapeut
MIRIAM01
Am revenit cu noi diagnostice dupa un RMN cervical, am si hernie de disc c5-c6, dimensiune AP2mm-TR5mm, fara semne de stenoza.Dr neurochirurg mia spus ca nu e ceva deloc grav, deci durerea permanenta nu pleaca de acolo.Am ramas cu ochii in lacrimi si dureri.Dupa analize, reiese Factor reumatic237, VSH45, Proteina C 1, 96.Ceea ce nu inteleg daca e poliartrita de ce in urma tratamentului durerea nu se opreste.Singuru calmant sunt lacrimile si diclofenac.
0
11-09-2013, ora 13:15
Dr. Marius Uscatu
Ortopedie si traumatologie, Bucuresti
Dr. Marius Uscatu
Buna ziua!
In acest caz, trebuie sa va întoarceti catre reumatolog, pentru suspiciunea unei maladii reumatologic-inflamatorii, de origine cel mai adesea auto-imuna.
Aceste maladii nu se diagnosticheaza prin analize, ci numai prin examen clinic direct (analizele pot rămâne mult timp nemodificate, ceea ce nu exclude prezenta bolii si necesitatea tratamentului de fond).
Cu stima,
Marius Uscatu
Chirurg ante-picior
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.