Dureri mari in zona pelviana !!! Ajutor !!!

08-10-2011
Erica25
Nu este medic/terapeut
Erica25
Va rog frumos sa ma ajutati cu un sfat. Am niste dureri jos cam cu 2-4 cm deasupra operatiei de cezariana. Aceste dureri le am din luna mai. Ma doare cateva zile apoi o saptamana nu. Sau ma doare timp de o saptamana si doua nu. Sau ma doare 2 zile si o saptamana nu. SI tot asa din luna mai si pana in prezent. Atunci cand durerile sunt mari nici nu ma pot aseza pe scaun caci simt cum ma apasa. Nu pot nici sa rad sau sa merg in ritm mai alert. Am dureri si la contactul sexual dar mai in adancimea vaginului, nu la inceput, durere care o resimt in interior deasupra operatiei si nu in vagin. De asemenea merg destul de des la baie, chiar si noaptea de 3 -4 ori. Uneori mi se umfla abdomenul atunci cand durerea este de intensitate mare. De asemenea ies greu si cu scaunul, o zi da, doua nu. Cam asa. Foarte rar se intampla sa fac in fiecare zi, niciodata dimineatsa si in cantitate foarete mica. De asemenea ma balonez. Medicul meu ginecolog mi a facut testul papanicolau, secretie vaginala si urocultura si toate mi au iesit bine, nici un microb, nici o bacterie, nimic. Mi a dat ea un tratament zicand ceva de intestine, de vezica, ca parca ar fi inflamata, asa a simtit ea cand m a palpat.Dar nu stiu de ce nu m a trimis sa fac si un ecograf ?! Am luat urisan, prementrid, flamexin, si biotice si probiotice. biosun ceva de genul. Ciclul in general este regulat doar ca in ultima perioada imi vine cu diferente de 2-3 sau 4 zile. dar in urma cu cateva luni venea exact in aceeasi zi. Dupa acest tratament durerile sau ameliorat vreo 3 saptamani apoi a inceput iar chinul. Am fost la medicul de familie care m a trimis la gastroenterologie. Acolo medicul respectiv mi-a facut o ecografie abdominala la toate organele iar la ovare a vazut foarte multe chisturi pe ovarul drept, iar pe ovarul stang mai putine.Si era foarte mirat cum de medicul meu ginecolog nu m=a trimis la ecograf!!!!? Nu a stat sa le numere ca nu e de competenta lui sa faca acest lucru zic eu. Adica nu mi a zis daca sunt mari. Probabil daca erau mari ma trimitea la ginecologie. Mi a dat un tratament cu tavanic si indometacin in felul urmator. - tavanic 5 zile incepand din prima zi de ciclu si indometacin supozitoare 10 zile tot asa din prima zi de ciclu. Si a zis sa fac acest lucru 3 cicluri consecutive. Crede ti ca e bine sa ii urmez tratamentul si apoi sa merg iar la un control de specialitate ??? Acum nu mai dispun nici de bani pt a merge la gineco sa fac alta ecografie. tratamentele au fost foarte scumpe si analizele la fel caci nu sunt asigurata?? ce ma sfatuit. Vreau sa scap de aceste dureri.
4 comentarii
0
09-10-2011, ora 23:30
bruneta2202
Nu este medic/terapeut
bruneta2202
unele simptome de care ai spus si tu urinatul des durerile de burta la mine le resismteam pana in jurul buricului si dureri la contact le-am avut si eu si dupa trei luni de zile de antibiotice am descoperit bacteria ureaplasma care am tratat-o cu doxiciclina 2 saptamani acum ma simt mai bine..tu resimti vreo inflamatie ceva ?aceasta ureaplasama daca ti-ai facut analiza la secretie normala acolo nu se depisteaza trebuie ceruta special analiza.din ce stiu eu indometacinul este pt inflamatie si nu se ia mai mult de 5 zile este foarte periculos pt stomac ti-o spun din propria experienta cat despre chisturile pe care le ai la un transvaginal trebuie vazut daca sant reabsorbabile sau nu, si eu am avut cateva dar la un singur ovar si mi sa dat dufaston 2 luni si acuma e ok.eu zic sa mergi la un control de specialitate ca presupun ca medicu de familie la un simplu ecograf nu se vede ok si nu are rost sa te imbibi de pastile de geaba.inteleg cum sint durerile ca am trecut si eu prin astea dar ginecologul stie mai bine.
0
10-10-2011, ora 23:56
Erica25
Nu este medic/terapeut
Erica25
Nu eu nu resimt durerile pana in jurul buricului. Doar jos cam pe unde sunt ovarele. Si e o durere puternica. Uneori ma doare mai putin. Eu de la ginecolog am ajus la gastroenterologie. Medicul ginecolog nu mi-a facut o eco, nu inteleg de ce nu a considerat necesar. Analizele pe care mi le-a facut, cele mentionate mai sus si anume examen cultura din secretii vaginale, cultura fungi, ex. microscopic pe frotiu, urocultura si papanicolau. Toate au iesit normale. E posibil ca ureaplasma sa nu iasa la aceste analize ??? Ce analiza ai facut mai exact ?? Iar ecografia mi-a facut-o un profesor doctor de la gastroenterologie, la care am fost creazand ca poate am ceva la intestine. Sper sa mai rezist inca 3 luni pentru un nou ecograf la un medic specialist. Pana atunci nu pot face nimic caci nu imi mai permit.
Multumesc frumos de raspuns.!
0
11-10-2011, ora 23:39
bruneta2202
Nu este medic/terapeut
bruneta2202
pt ureaplasma si microplasama se face o analiza din col nu iese la secretia normala trb ceruta special orcum se fac impreuna sau din urina dar tot asa mentionat ca pt ureaplasma special pt ca analizele la urina se fac asa in general ati spun pt ca eu am facut tot la fel si secretia normala si urocultura si n=au iesit si pe urma o dm doctora mi-a zis ca trb cerute special.dureri de buta in dreptul ovarelor le-am avut si eu si dureri de picioare dar multumesc bunului dumnezeu cam scapat.eu mi-am facut un set mult mai larg de analize pt ca am pierdut o sarcina care s-a finalizat cu un chiuretaj si bacteria asta ureaplasma am luat-o dupa chiretaj din cauza instrumentelor nesterilizate tind sa cred ca si durerile de care ti-am zis erau infernale am picat si jos de durere.tu ai facut cezariana daca am inteles eu bine ??posibil sa fi contactat vr-un microb ceva...cat despre ecografie cel mai bvine se vede la transvaginal daca ai zis ca te dor avarele si se poate vedea si-o posibila infectie.
0
13-10-2011, ora 23:13
Erica25
Nu este medic/terapeut
Erica25
Multumesc pentru informatii!! Imediat ce am sa pot am sa fac un control mai amanuntit. sper sa scap si eu de aceste dureri care ma termina.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Perspectiva feminină asupra durerii pelvine (sondaj)
  •