Dureri mari in regiunea lombara

30-11-2007
kriss69
Nu este medic/terapeut
kriss69
Buna
Am dureri de spate f mari de spate in zona rinichilor, care uneori se generalizeaza in tot bazinul (posibil de la ovare sau de la alte organe din zona???) febra, dureri de cap nu f mari, uneori greata si o stare generala proasta.
Banuiesc ca ar putea fi rinichii, pentru ca in urma cu 3 luni am mai avut un episod similar si atunci am fost diagnosticata cu infectie urinara dar nici acum si nici atunci nu am avut deloc alte simptome caracteristice (urinat mai des, usturime la mictiune, modificari majore ale culorii urinei) si asta mi s-a parut suspect si atunci. Dar am respectat indicatiile medicului si am luat 10 zile antibiotic, iar in urma acestui tratament totul parea sa fie bine. Ca o observatie personala, dupa acel episod recuperarea mi s-a parut f lunga.
Sa fie de aparatul genital de vina? As banui pentru ca am mai avut ceva probleme in trecut. Dar nici in sensul acesta nu as mai putea indica alte simptome.
De la ce ar putea veni durerea?
Am uitat sa mentionez paloarea accentuata a fetei si durerile mari de la mijlocul spatelui in jos care imi dau senzatie ca mi se rupe spatele in doua cu fiecare respiratie.
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.