Dureri mari de sani

18-04-2013
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Bunaziua! E a doua luna cand ma dor f.rau sanii se intaresc si se umfla imediat dupa ovulatie... Asa ceva am patit si in timpul unui tratament cu progesteron cu 2 ani in urma... Am doua sarcini pierdute si nici o nastere... De doua luni urmez si un tratament homeopatic prescris de un med.homeopat. Sunt ingrijorata... Intrebarea este daca are legatura cu hormonii si anume cu deficitul sau eventual un exces de progesteron... Acum sunt in pauza de tratament(homeopat) pt. o luna... as putea lua ceva natural cu progesteron (gen napraznic)... interfereaza cu tratamentul homeopt... Va multumesc!
3 comentarii
0
18-04-2013, ora 11:14
tatiana 08
Nu este medic/terapeut
tatiana 08
Buna, , , , citi ani ai? Asa patesc eu inainte de ciclu, dar nu mereu, , , sunt durerosi, , tari si nu suport sai ating. Am fost si mi-am facut ecografie la ambii pt linistea mea si totul e normal, , , am luat progestogel si mastodinon. Si mai mentionez ca nu de fiecare data sunt asa, , , poate odata sa nu simt absolut deloc nimic, , , si alta data sa am dureri mari. Cred cai hormonal si pe baza de stres.

Sfatul meu in functie de virsatn fati un eco sau mamografie.Sanatate
0
20-04-2013, ora 18:49
Dr. Cosmina Brummer
Obstetrica-ginecologie, Rm.Valcea
Dr. Cosmina Brummer
Este recomandat un consult senologic la medicul ginecolog, o ecografie a sanilor si, eventual, analize hormonale.Tratamentul se da in consecinţă.Exista atât tratamente hormonale cât si nehormonale.Important este ca medicul dvs.ginecologi sa stabilească cauza tensiunii mamare.
0
24-04-2013, ora 21:38
Nectaria
Nu este medic/terapeut
Nectaria
Da intradevar... Multumesc mult de raspuns!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: