Dureri la plamani?

23-12-2009
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
De ceva vreme (3-4 luni) am o durere puternica in spate in partea stanga, foarte rar si in dreapta. Acum 1-2 luni am fost racit destul de puternic si de atunci durerea este mult mai puternica. O simt odata cu pulsul sub forma de intepaturi cateodata si de intindere-(cand aplec capul in fata). Sa nu mai zic ca atunci cand imi fortez coastele apasand puternic pe ele ma doare ff tare.

Poate fi ceva serios la plamani ?

Tin sa precizez ca am doar 17 ani...
7 comentarii
0
23-12-2009, ora 22:22
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
Am uitat sa zic ca aceste dureri nu inceteaza aproape niciodata, cateodata la efort. Pana si noaptea am probleme cu somnul din cauza lor.
0
26-12-2009, ora 19:41
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Acum 1-2 luni ai fost la medic? Ai facut vreun tratament ? Febra ?Trebuie sa faci, pentru inceput, o radiografie toracica simpla.Nu ti-a iesit nimic pe piele in zona dureroasa ?
0
26-12-2009, ora 20:11
knsgogu
Nu este medic/terapeut
knsgogu
Am fost la medicul de familie si mia dat o banala reteta pt raceala ( nurofen, strepsils, modafen cred ). iar pt durerile din piept mia dat calciu, cate 2 pe zi dar nau avut nici un efect.
Acum durerile au inceput sa se extinda, de la inima mult in jos, si spre umar. Incomoditatea si durerea le am mereu.
0
27-12-2009, ora 07:52
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ai nevoie de un control mai amanuntit.Cardiologic nu cred ca ai probleme serioase. Si cred ca esti un baiat si cam prea sensibil. Daca nu ai alte manifestari decat aceasta durere, mai ia, doar daca este necesar, cate ceva pentru durere si dupa sarbatori sa faci, cum ti-am spus, o radiografie la plamani sau mergi sa te vada un internist.
0
11-07-2012, ora 06:57
ank85
Nu este medic/terapeut
ank85
Buna dimineata!Am 26 ani si de ceva timp am avut o senzatie de furnicaturi in spate in zona plamanilor, acum s-a transformat in dureri, nu stiu daca ma dor plamanii sau spatele, nu ma doare cand stau in pat sau rezemata de ceva, in rest mai tot timpul.Am nascut anul trecut, dar dureri nu am avut pana acum cateva luni.Am uitat sa precizez ca sunt fumatoare on off, si fumez 1-5 tigari/zi, cateodata deloc.ce credeti, e vorba de ceva grav?sunt foarte panicoasa de fel...imi e tare frica de rezultat.multumesc frumos
0
10-08-2013, ora 13:23
marius22r
Nu este medic/terapeut
marius22r
Buna ziua am 23 de ani si am o problema in partea dreapta ma doare rau am facut film la plamani si nu am nimic dar ma inteapa cateodata am avut o bacterie la stomac pylori si am luat antibiotice si de atunc ma doare in partea dreapta in piept unde este sanul de la ce poate fi cauza?
0
09-09-2013, ora 15:54
crisliliana88
Nu este medic/terapeut
crisliliana88
buna ziua!ma numesc cristina si am 25 ani acum cateva luni am inceput sa SCUIP SANGE rosu din gat dupa o perioada de o saptamana am si scuipat dar aceasta a fost urmata si de o VOMA CU SANGE...mentionez ca am fost la un control la plamini deoarece am crezut ca am tbc insa nu am nimic la plamini.sangele este de un rosu curat si atunci cand vars ma ia si cu dureri de cap si ameteli..intrebarea mea ar fi daca este de la stomac tinand cont ca am avut gastrita care a fost tratataideea este ca nu stiu ce organ ar trebui sa fie bolnav daca am simptomele de mai sus
Bolile care le stiu ca am sunt psioriasis si gastrita(asta daca a revent-spun asta ptrk nu mai am simptomelel si durerile pe care le aveam cand am descoperit ca am gastrita acuta sau cronica..nu mai stiu exact)
mai mentionez si ca lucrez 12h in fiecare zi si doar un liber pe sapt..poate fi si de la oboseala?
AS DORI UN RASPUNS pentru ca am inceput sa ma cam sperii deoarece pana acum mi se intampla 1-2 ori pe luna si acum la 2-3 mi se repeta si este urmata si de insuficienta respiratorie
SCCZ daca am folosit termeni medicali incore
- See more at: http://forum.romedic.ro/prod/Reactii_gastrice_pe_fond_de_stres?_080887.html#adauga_sub
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Plămâni funcționali, creați din celule stem
  • Adulții tineri expuși la poluarea aerului casnic prezintă scăderea funcției pulmonare
  • Aerosolii țigărilor electronice pot cauza modificări celulare și moleculare în plămâni
  • Vitamine și suplimente pentru plămâni
  • Trăirile pozitive din adolescență pot influența sănătatea și starea de bine la maturitate
  •