Dureri la picior dupa operatia de bypass aorto bifemural

03-03-2014
nicos54
Nu este medic/terapeut
nicos54
In urma cu cinci luni am fost operat de bypass aorto bifemural operatia fiind reusita. La piciorul stang unde circulatia sanguina era 0 s-a relizat revascularizarea. Problema este ca simptomele pe care le aveam inainte de operatie nu s-au ameliorat ba chiar s-au accentuat dupa operatie. Ma refer la usturimi, intepaturi, socuri electrice, presiune dureroasa in laba piciorului, neputinta de a avea control asupra ei ( este amortita ), senzatia ca laba piciorului nu-mi apartine. Chirurgul care m-a operat mi-a recomandat sa merg cat mai mult pe jos dar dupa ce parcurg o anumita distanta incepe sa ma usture talpa sa ma intepe si sa ma arda, si din aceasta cauza nu pot merge prea mult fiind nevoit sa ma opresc. Va rog sa-mi spuneti daca exista remediu pentru aceste dureri deoarece imi creaza o stare foarte neplacuta de nervozitate de nesiguranta si un stress continuu, motive din care cauza nu sunt in stare sa ma concentrez si sa-mi rezolv problemele de zi cu zi.
Multumesc,
1 comentarii
0
09-03-2014, ora 15:12
Dr. Petre Muresan
Medicina de familie, Cluj-Napoca
Dr. Petre Muresan
Parerea mea este ca trebuie sa va adresati tot chirurgului care v-a operat. El stie cel mai bine ce a facut si in ce proportie s-a refacut vascularizatia. Fara date exacte, fara a cunoaste niste parametri, este greu sa va dea cineva un sfat.
Se pot face si tratamente naturiste ajutatoare care pot avea un efect foarte bun. Dar daca nu s-au facut, sunt necesare investigatii pentru a vedea cum stati acum. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima:

dr Petre Muresan
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: