Dureri ingrozitoare AJUTOR!!!

10-03-2012
Catalina83
Nu este medic/terapeut
Catalina83
Am 29 de ani, sunt casatorita, de mica am facut infectii urinare si le-am tratat cu diferite antibiotice, de aproape 2 ani sufar de o anexita, am dureri zilnice de burta si nu stiu ce sa mai fac, cum sa mai tratez, Am facut analizele:Ex, bact, secretie col: flora fara semnificatie patogena; mycoplasma/ureaplasma - culturi: mycoplasmasa hominis10000 UFC/prelevat, absent ureaplasma spp; Ag. Ch Trachomatis negativ - la ecograf s-a vazut o inflamatie puternica, un chist mic care nu este pe ovar(il am de mica) si un fibrom care dl doctor ginec. a zis ca e nesemnificativ. Am tratat inflamatia cu azitromicina 2 cp de 500 doza unica, zanocin cp si gentamicina injectabila 7 zile 1 la 12 ore, plus indometacin, la control s-a vazut o mica ameliorare a inflamatiei si am continuat tratamentul cu zinnat 500 1 cp la 12 ore plus indometacin, durerile persista, sunt zilnice. Va rog frumos sa imi spuneti ce analize mai amanuntite mai pot face, poate mai exista vreo bacterie care este rezistenta la antibioticele luate. Ne dorim foarte mult un copil si ma sperie gandul ca nu m-ai scap de aceasta anexita si mai ales faptul ca am si o trompa uterina infundata. Mentionez ca am un ciclu menstrual normal, la 28 zile, durata 5 zile, in prima zi scurgerile sunt cu cheaguri. Pe langa aceste dureri de burta, ma dor si picioarele, aceasta durere de picioare e de la anexita sau din alte motive, lucrez 8 ore asezata si nu fac miscare, Va rog frumos ajutati-ma!!! Multumesc frumos!
2 comentarii
0
11-03-2012, ora 19:55
Dr. Mihnea Dragomir
Medicina de familie, Bucuresti
Dr. Mihnea Dragomir
Ar fi bine să vă faceţi un consult homeopatic, mai ales că doriţi şi o sarcină. Altfel, vă veţi mai intoxica cu antibiotice şi veţi da bani pe investigaţii inutile încă mult şi bine, fără să vedeţi vreun rezultat.
0
05-05-2012, ora 20:52
Catalina83
Nu este medic/terapeut
Catalina83
Multumesc de raspuns. Imi puteti recomanda un medic homeopat din Brasov?. Va multumesc din nou!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul